Banii europeni ne scapă de deşeuri? Poate ar trebui să ne scape procurorii, că la Cluj banii europeni pentru CMID au fost returnaţi. Ziar de Cluj DEMONTEAZĂ o CAMPANIE DE DEZINFORMARE marca ProTV

În plină campanie electorală, Alin Tișe nu are nicio problemă în a vinde blana ursului din pădure. Astfel, președintele Consiliului Județean a postat pe pagina sa de Facebook, cu mândrie, un „reportaj” PRO TV, în care realitatea este denaturată într-un mod incredibil.

Eșecul răsunător al PNL-ului și al lui Alin Tișe în chestiunea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor e prezentat drept un succes magnific, care lasă fără cuvinte pe oricine cunoaște subiectul.

 

Ziar de Cluj, dar și alte publicații din presa locală, au tot scris despre telenovela Centrului de Management Integrat al Deșeurilor, despre modul în care aproape 100 de milioane au fost investite fără cap, despre modul în care procurorii DNA au intrat pe fir în toată această chestiune. Iar cea mai importantă informație prezentată de PRO TV, conform cărora fondurile europene contribuie masiv la construirea Centrului, e un mare fâs. Pentru că fondurile europene cu care se tot laudă Tișe au fost returnate (peste 10 milioane de euro), și în CMID se pompează nejustificat bani publici, ai tuturor clujenilor (am și pierdut șirul).

Dar cei de la PRO TV așa au înțeles să promoveze imaginea Consiliului Județean Cluj, ignorând realitatea și prezentând lumii un proiect bombastic făcut pe bani europeni.

Mai jos, aveți doar o parte dintre articolele Ziar de Cluj care dovedesc eșecul de proporții când vine vorba de construirea CMID.

4 milioane de euro pentru lucrări suplimentare la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor

Când Alin Tișe nu e acasă, DNA repune CMID-ul pe masă

OFICIAL: Centrul de Management Integrat al Deșeurilor sub lupa DNA

Consilierii județeni sunt chemați să voteze măsura hoției de partid și incompetența CJ Cluj în derularea proiectului Centrului de Management Integrat al Deșeurilor

Falimentarul Centru de Management Integrat al Deșeurilor se pregătește de cosmetizare. Tot pe banii clujenilor, tot degeaba

În 7 ani, Centrul de Management Integrat al Deșeurilor a ajuns la stadiul 39%. E nevoie de încă 10 ani să ajungă la 100%?

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor: mai întâi “în linie dreaptă”, apoi “în ritm susținut”, dar încă inexistent. Tișe și promisiunile: prima celulă va fi gata "în cursul anului viitor”

“Beneficiind de temperaturile favorabile din ultima perioadă”, consolidarea depozitului NECONFORM de deșeuri Pata Rât “avansează rapid” către viitorul ecologic luminos

Promisiuni electorale: după 8 ani de neputință, Tișe făgăduiește o rampă ecologică de gunoi "parțială”


 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu