Emil Boc "bagă bățul prin gard” și aduce osanale conducerii Sălii Polivalente. Banii din bancă au pulverizat spectrul falimentului

Povestea cu Sala Polivalentă a intrat într-o nouă etapă: cea a laudelor. Iar pentru că elogiul este cel mai bun leac al falimentului care bătea la ușa entității susținute din bani publici, primul cetățean al urbei clujene, adică același Emil Boc, s-a apucat să preamărească managementul Sălii Polivalente. De parcă nici n-ar fi fost pompați peste 600.000 de euro pentru a aduce spectrul Sălii Polivalente pe linia de plutire.

Dar, după cum știți, numai în Cluj-Napoca a fost posibilă realizarea celei mai mari și mai magnifice săli de sport. Se știe în toată țara.

În schimb, puțini știu că dacă Sala Polivalentă nu devenea BTarena, atunci mai curgea multă apă pe Someș până să iasă din starea de insolvabilitate.

CITEȘTE ȘITot pe minus, tot pe pierdere, prăduitorilor de la Polivalentă? De ce Consiliul de Administrație raportează “producție la hectar” de 120%?


Pe bună dreptate, discutăm de o premieră intergalactică – 600.000 de euro nu e o sumă de neglijat.

Dar, în stilul caracteristic al administrației boccene, managementul care până mai ieri era vai și amar, acum este vrednic de laudă: vrednic este!

Cel mai mult, lui Emil Boc îi place să taie ”pamblice”. Dar în egală măsură preferă să ”bage bățul prin gard”:

Boc:  ”Acum nimeni nu întreabă de ce e Sala Polivalentă pe plus, acuma nimeni nu-ntreabă...”

Consilier: ”plătiți ca să fie pe plus, nu?”

Boc: ”Eu vreau să felicit conducerea Sălii Polivalente, Consiliul de Administrație și managementul pentru că au rămas exact în ceea ce am aprobat în 2014 și, iată că, ceea ce s-a promis și unii credeau că niciodată nu se va realiza, s-a realizat.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Btarena, este pe plus și să țineți cel puțin același ritm”, a declarat Emil Boc.

Sala Polivalentă a primit în primăvară 600.000 euro plus TVA în urma încheierii contractului cu Banca Transilvania. Pe lângă această infuzie de bani, sala a primit numele BT Arena. Tocmai această „perfuzie” cu bani ar putea fi motivul obținerii, în premieră mondială, de profit de către societatea care administrează Sala Polivalentă.  

Astfel, răspunsul la întrebarea lui Boc este mai mult decât simplu: banii din bancă au făcut ca Sala Polivalentă să fie pe plus.

Meritele nu sunt ale administrației clujene.

CITEȘTE ȘI: Premieră intergalactică: Sala Polivalentă raportează profit! Să fie „de vină” cei 600.000 euro de la Banca Transilvania?


Adauga comentariu