Tot pe minus, tot pe pierdere, prăduitorilor de la Polivalentă? De ce Consiliul de Administrație raportează “producție la hectar” de 120%?

Sala Polivalentă își prezintă, luni, în ședința de Consiliu Local, situația financiară pe anul trecut. Tot pe datorii, tot pe minus, la fel ca și până acum. Cu toate acestea, Consiliul de Administrație raportează îndeplinirea indicatorilor de performanță în procent de 120%. Iată cine sunt membrii Consiliului de Administrație: Petru Călian, Daniel Vasile Rad, Dorel Ioan Pojar, Dorel Răzvan Colcer, Iulian Vasile Bugnar, Dan Vasile Macovei, Daniel Vaman.

Sala Polivalentă, condusă de numitul politic, Ionuț Rusu, este pe pierdere de la înființare, în 2013. Atât de bine este manageriată de director și de Consiliul de Administrație! Potrivit situației financiare, Sala Polivalentă înregistra datorii de peste 750.000 lei, la sfârșitul anului trecut. Aceste datorii trebuie plătite în decurs de un an. La finele anului 2016, societatea avea datorii de peste 666.000 lei, deci niciun an fără datorii. Pe lângă datoriile pe care le are de plătit, Sala Polivalentă are de încasat aproape 157.000 lei de la entități din sectorul privat.

Nici la capitolul profit, Sala Polivalentă nu stă deloc bine. Potrivit situației financiare pe anul 2017, societatea a raportat profit zero și pierderi de 677.000 lei.

Numărul de angajați a scăzut de la 26 la sfârșitul anului 2016, la 16, la sfârșitul anului 2017, potrivit raportului privind situația financiară.

Consiliul de Administrație raportează realizarea indicatorilor de performanță la cote maxime, chiar a depășit cotele maxime. Asta ne amintește de regimul comunist, când erau raportate producții inexistente, doar ca să dea bine în ochii conducerii partidului.

“Gradul de realizare al indicatorilor de performanță la data de 31.12.2017 este de 119.96%. Este de precizat și faptul că activitatea societății a fost afectată de lucrările de extindere și modernizare ale sălii, lucrările de investiții fiind executate în perioada ianuarie – iunie 2017”, se arată în raportul privind situația financiară pe 2017.

Consiliul de Administrație raportează întocmai ca producția la hectar de cereale de pe vremea lui Ceaușescu. Deși au avut pierderi de 750.000 lei în 2017, iar pentru 2018 se estimează pierderi de 650.000 lei, indicatorii de performanță au fost chiar depășiți.

Citește și:

Directori care conduc nimic, plătiți regește din banul public. Ce salarii fabuloase sunt achitate pentru sinecurile politice din Primăria Cluj-Napoca

Spațiile au fost închiriate pentru evenimente sportive timp de 250 ore în 2017. Pentru acest an se estimează că va fi închiriată pentru 300 de ore. Spațiile comerciale au fost închiriate 100%. Potrivit raportului, durata medie de rambursare a creanțelor este de 45 de zile, dar cu toate acestea Sala Polivalentă are datorii de peste 666.000 lei.

Petru Călian, Daniel Vasile Rad, Dorel Ioan Pojar, Dorel Răzvan Colcer, Iulian Vasile Bugnar, Dan Vasile Macovei, Daniel Vaman sunt membrii Consiliului de Administrație al Sălii Polivalente. Ei sunt cei care au reușit să depășească indicatorii de performanță, deși Sala Polivalentă o duce greu și merge pe minus.

Adauga comentariu