Ascensiunea lui Bogdan Buta, presedintele Federatiei SHARE, descrisa de un fost partener de-al acestuia

Comentarii

nascutLaCluj

26.11.2014 14:12

daca infintarea unor astfel de carduri este un fapt imbucurator, in schimb toate actiunile din spate provoaca ingrijorare.Nu este normal sa folosesti parghii prin institutii publice pentru a forta studentii la "achizitionarea lor. Ce este si mai ingrijorator este directionarea fondurilor pentru tineri,  si implicit "directionare " de putere, sub diverse forme catre un singur tanar, pentru a controla acest segment. Din cate se pare si din studenti se nasc monstrii. Sunt convins ca exista tineri cu ideei foarte bune si mai onesti, dar care nu au posibilitatea financiara minima sa porneasca un proiect. Primaria daca si-ar aloca timp si ar deschide urechie intr-un mod impartal, ar auzi multe proiecte proaste, dar si cateva idei geniale. Una peste alta, remarc ca din Capitala a tineretului se va alege praful, vor fi finantate doar proiecte de spalat de bani, nici o idee originala, nic un proiect care sa uneasca oamenii in speta. Si e mare nevoie de proiecte altruiste de succes, care sa schimbe mentalitatile oamenilor. E sadit in sangele romanilor sa se uneasca doar la greu, vezi recent meetinguri la vot.... dar cand oare ne vom uni si la bine, cu bucurie, in mod constructiv? In nici un caz nu la cate un concert....si nici cu un studcard.

multe

26.11.2014 20:58

este    anormal  ce  se intampla ,daca  vreti sa stiti  acest INDIVID  controleaza   toata  primaria,  ovidiu campean ,,este  sluga  perfecta  sa nu mai zicem de  calin forna  care  cu stoicism  il informeaza despre  toate  evenimentele  care doresc  sa obtina fonduri  de la  primarie, acest idivid  a  pus mana pe   300.000 lei bani de  revelion  dati de primarie  .oare  de  ce? si pt  ce?  justificare  sant  totusi bani nostri  ,bani publici.

Nu este adevarat

27.11.2014 17:25

Ioana, as aprecia atunci cand scrii un articol despre o persoana pe care intentionezi sa o denigrezi sa iti verifici putin informatiile. Sunt multe lucruri in articolul tau care nu sunt adevarate. Probabil ca ai auzit in stanga si in dreapta lucruri despre Bogdan Buta, dar multe sunt doar fabulatii zise de oameni care il invidiaza. Cu siguranta ai scris un articol intrigant si o sa ai multe vizualizari si share-uri si o sa stie toti ce jurnalista buna esti dar toti data viitoare cauta si verifica mai bine informatiile pe care le ai. Fi o persoana mai buna si nu mai denigra atat de mult oamenii. Crezi ca asa o sa reusesti in viata? Asta iti doresti sa fii?

Marius

28.11.2014 13:08

Cred ca mai multi dintre noi cunoastem istoria lui Buta, iar multi care cunosc sistemul iti pot confirma ca este adevarat tot ce scrie

Eu

04.12.2014 17:43

Sa zica mersi Buta ca nu ne-am dat toti drumul la gura stimata "Nu este adevarat"

Adauga comentariu