VIDEO Atac grosolan și inutil al lui Boc la adresa Lufthansa! Primarul Clujului ar fi vrut să aterizeze pe COD ROȘU?

Emil Boc a cedat nervos și a avut o răbufnire inutilă și puerilă la adresa celei mai mari companii aeriene din Germania și Europa. Lufhansa va fi dată în judecată de Boc, după ce primarul Clujului a pierdut avionul spre orașul de pe malul Someșului. Culmea, totul din cauza unui cod roșu de furtuni, nicidecum din vina companiei aeriene. Doar că, Emil Boc nu înțelege situația, sau nu vrea să înțeleagă. 

Într-o intervenție la Ziua de Cluj LIVE, Boc s-a plâns de faptul că a pierdut avionul fără un motiv concret (deși peste județul Cluj a fost cod roșu de furtuni și grindină). Mai mult, Boc e pregătit să acționeze în judecată compania aeriană, apărându-și drepturile de „cetățean european”. 

"Măi, fraților! Ăștia nu îs normali de la Lufthansa. Eu trebuia să plec, aseară, la ora 20.00, din Bruxelles și să ajung în jurul orei 1.00 noaptea în Cluj. Am stat 3 ore în Bruxelles și am plecat abia pe la 23.00. Evident că am ajuns în Munchen, pe la 12.00 noaptea, avionul de Cluj deja plecase și a început calvarul: stai la o coadă o oră ca să primești repartiție la cazare și bilet de taxi, mai stai la o coadă de 45 de minute pentru taximetre, mai mergi vreo 30 km până la hotel, mai stai vrei 30 de minute la hotel unde sunt toți dirijați de pe alte zboruri, după 4 ore ajungi în camera de hotel, faci un duș, dormi 2 ore, te trezești și te întorci spre avion. Acum sunt în faza în care sunt înapoi la aeroport și nu sunt sigur că la zborul de 10.45 mai sunt locuri, poate doar după masă. Voi apela și eu la procedurile legale pentru acordare de despăgubiri. Voi proceda ca orice cetățean european atunci când o companie aeriană provoacă neplăceri și întârzieri de program, fără să fie cazuri de forță majoră, precum vreme extremă. În țară poate a fost ceva, dar aici nu a fost absolut nimic.", a declarat, revoltat, primarul, pentru sursa citată. 

CITEȘTE ȘI: Emil Boc, în război cu o companie aeriană după ce a pierdut zborul: „Ăștia nu-s normali, măi fraților!”

Supărările lui Boc sunt absolut puerile și nu sunt acoperite de bunul simț și de logică. În primul rând, chiar dacă Boc nu înțelege situația, și spune că nu a fost un caz de forță majoră, realitatea îl contrazice. Din contră, companiile aeriene au luat decizia de a anula aterizările pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj tocmai pentru securitatea pasagerilor. Lufthansa nu e singura companie care a recurs la această măsură radicală. 

Mai mult, să fii bărbat adevărat și Primar faimos al unui oraș de calibrul Clujului și să te smiorcăi pentru faptul că ai stat la coadă pentru repartiții la cazare și un bilet de taxi, e jenant. Cu 50 de euro primarul găsea cu siguranță un taxi decent și, dacă mai plusa cu 100 de euro, găsea și o cazare la un hotel acceptabil. 

În condițiile în care Clujul are nevoie disperată de operatori de calibrul Lufthansa, atacul inutil al lui Boc la adresa companiei germane rămâne un mister pentru toată lumea. 

 

Adauga comentariu