Emil Boc, în război cu o companie aeriană după ce a pierdut zborul: „Ăștia nu-s normali, măi fraților!”

Clujul a fost sub cod roșu de grindină și furtuni ieri după-masă. În câteva ore, majoritatea orașelor din județ erau date peste cap de vreme, în timp ce mai multe zboruri au fost redirecționate de la Cluj la Timișoara din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

CITEȘTE ȘI:  Clujul după FURTUNĂ: copaci rupți, autoturisme avariate și străzi impracticabile FOTO

CITEȘTE ȘI: Zboruri redirecționate de la Cluj la Timișoara din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Companiile aeriene și-au dat peste cap programul, astfel că primarul Emil Boc a întârziat astăzi la întâlnirea cu microfonul prietenos de la Ziua de Cluj. În schimb, l-a trimis pe Dan Tarcea pentru a vorbi despre studii de fezabilitate, construcții de parkinguri, lărgiri de bulevarde și alte lucruri care se repetă la infinit în fiecare săptămână.

Interesant, Emil Boc a părut extrem de deranjat de modul în care a pierdut avionul, astfel că va acționa în judecată compania aeriană care i-a cauzat „prejudiciul”. 

"Măi, fraților! Ăștia nu îs normali de la Lufthansa. Eu trebuia să plec, aseară, la ora 20.00, din Bruxelles și să ajung în jurul orei 1.00 noaptea în Cluj. Am stat 3 ore în Bruxelles și am plecat abia pe la 23.00. Evident că am ajuns în Munchen, pe la 12.00 noaptea, avionul de Cluj deja plecase și a început calvarul: stai la o coadă o oră ca să primești repartiție la cazare și bilet de taxi, mai stai la o coadă de 45 de minute pentru taximetre, mai mergi vreo 30 km până la hotel, mai stai vrei 30 de minute la hotel unde sunt toți dirijați de pe alte zboruri, după 4 ore ajungi în camera de hotel, faci un duș, dormi 2 ore, te trezești și te întorci spre avion. Acum sunt în faza în care sunt înapoi la aeroport și nu sunt sigur că la zborul de 10.45 mai sunt locuri, poate doar după masă. Voi apela și eu la procedurile legale pentru acordare de despăgubiri. Voi proceda ca orice cetățean european atunci când o companie aeriană provoacă neplăceri și întârzieri de program, fără să fie cazuri de forță majoră, precum vreme extremă. În țară poate a fost ceva, dar aici nu a fost absolut nimic", a declarat, revoltat, primarul. 

Rugăm companiile aeriene pe viitor să nu mai anuleze cursele nici dacă se apropie un asteroid de Cluj, pentru a nu-l nemulțumi pe domnul primar. 


Adauga comentariu