Țara arde și Băltărețu se piaptănă

Deși este deputat de Cluj, preocupările parlamentarului Viorel Băltărețu (USRPlus) par tot mai îndepărtate de acest spațiu și de problemele celor care așteaptă să fie reprezentați la nivel național. Într-un cuvânt, țara arde și Băltărețu se piaptănă. Fără a uita de fantomele comunismului românesc demult apus, deputatul USRPlus de Cluj este din ce în ce mai preocupat de criza din Afganistan, în condițiile în care Clujul pe care-l reprezintă nu a rezolvat în sens pozitiv problema romilor din zona Pata Rât, o comunitate marginalizată și prea puțin susținută atât la nivel local, cât și național. De fapt, criza umanitară de la Pata Rât nu a încetat, cu adevărat, niciodată. Aceasta ar fi doar una dintre temele acute ce ar fi trebuit să încapă în agenda unui deputat de Cluj. 

Dincolo de aceste aspecte însemnate, preocupările vagi ale unora dintre liderii și reprezentanții USRPlus se traduc într-o derivă constantă a partidului „oamenilor noi”, partid ce nu a reușit, din păcate, să transpună în realitate promisiunile din campania electorală.

Mai mult, cea mai recentă analiză realizată de publicația Politico arăta că USRPlus este surclasat chiar de AUR: 14% pentru AUR și doar 12% pentru USRPlus în intenția de vot a electoratului român.

CITEȘTE ȘI: A MERITAT SĂ ÎI VOTAȚI? Cât au muncit parlamentarii clujeni în primele 5 luni de mandat – Viorel Băltărețu, deputatul USR-PLUS, care a vorbit 39 de secunde în 5 luni

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: captura viorelbaltaretu/facebook.com

Adauga comentariu