Strada preferată de Poliția Locală pentru amenzi: “SamuEl Micu”, un loc bine dosit, unde organul de control stă la “pândă”

Șiți cum e – centrul rămâne CENTRU. E zona cea mai la-ndemână, la ce bun să mai pui pe drumuri greu accesibile organul de control, atunci când ai nevoie de adunat niște bănoci pe amenzi. Străzi și drumuri înfundate avem destule. Organul de control, în schimb, e unul singur.  

Fapt demonstrat este că locul preferat pentru Poliția Locală este strada ”SamuEl” Micu”, o străduță îngustă, lăturalnică, dar foarte importantă din punctul de vedere al amenzilor ce pot fi aplicate.

După cum relatam aici, recent, Serviciul Ridicări Auto din cadrul RADP Cluj a intrat cu ditamai hardughia de autospecială, pentru a ridica un autoturism de pe strada Samuil Micu, ocazie cu care au bușit de-a binelea altă mașină parcată pe stradă. Tot atunci, întreaga acțiune era supervizată și dirijată de către un reprezentant al Poliției clujene. 

Dacă s-a prins Organul de Control că pe Samuil Micu e ”pradă” ușoară, atunci și-a montat acolo slujbașii.

Aceștia păzesc cu strășnicie ulița dosnică unde sunt parcate câteva autovehicule.

Iar ca să marcheze locul – să știe lumea că Organul de Control e în acțiune permanentă, chiar dacă pe aceeași uliță – reprezentanții Organului de Control dislocați în teritoriu au redenumit strada SamuIl Micu în strada SamuEl Micu. Da, cu ”E”. Ce-i drept, deocamdată, doar în procesele verbale. 

”Azi, 17.10.2018, pe str. Samuil Micu, unde Poliția Locală stă toată ziua la pândă să ”împartă” amenzi sau să ridice mașini. Nu știu să scrie corect pe procesele verbale de contravenție și anume: confundă numele străzii SAMUIL cu SAMUEL”, notează unul dintre cititorii Ziar de Cluj.

Astfel dacă, în calitate de cetățean, veți avea nevoie să apelați la serviciile Poliției Locale, e bine de știut că reprezentanții acesteia pot fi găsiți în teren la aceeași adresă, indiferent de zi: strada SamuIl Micu din Cluj-Napoca.

P.S.: recomadăm instituțiilor și structurilor care asigură ordinea publică, precum și fluidizarea traficului, să efectueze o vizită în interes de serviciu pe strada Constantin Brâncuși, intersecția cu Borhanci și Romul Ladea. 

Ei bine, pe strada aia luuunggăăă, Constantin Brâncuși, stau parcate mașinile pe trotuare ca ciupercile după ploaie. Să fii pieton acolo e o provocare.

E drept, nu sunt parcări, străzile se înfundă și e capăt de oraș. Greu accesibil pentru organele de control.

Dar sigur pot fi aplicate amenzi. Deci, norma amenzilor pe zi poate fi depășită cu ușurință.

P.S. 2: Mai sunt valabile Procesele Verbale întocmite de către reprezentanții Poliției Locale, în contextul în care numele străzii este mutilat cu nerușinare, din ”Samuil Micu” în ”Samuel Micu”?

O contestație în instanță se impune de la sine.

CITEȘTE ȘINoaptea minții în toiul zilei: în exercițiul funcțiunii, amatorii de la Ridicări Auto avariază mașini pe "ulițele" înguste din oraș - VIDEO

Adauga comentariu