Noaptea minții în toiul zilei: în exercițiul funcțiunii, amatorii de la Ridicări Auto avariază mașini pe "ulițele" înguste din oraș - VIDEO

Știți cine sunt cei mai de ispravă angajați pe bani publici, care trudesc zi și noapte? Cei care pun osul la treabă și fac echipă de amatori în cadrul Serviciului Ridicări Auto. Aceștia nu doar că lucrează cot la cot, dar își montează și autospeciala pe ulițe impracticabile sau, mai bine spus, pe străduțe înguste, acolo unde ”profesioniștii” acestui serviciu sunt în stare să avarieze alte câteva autoturisme, doar pentru a ridica o altă mașină. Noaptea minții, dar nu oricum, ci în toiul zilei, în Cluj-Napoca.

Colac peste pupăză, la fața locului se află și un agent din cadrul IPJ Cluj, care supervizează mișcările autospecialei. 

Pâțania de pe Samuil Micu a avut loc ieri, in jurul orei 16,00:

”Camionul primăriei, care ridică mașinile parcate neregulamentar, a acroșat o mașină parcată regulamentar pe str. Samuil Micu și a fost nevoie să vină o altă mașină de la primărie, să ridice din spate camionul, să poată trece mai departe - strada a fost blocată aprox. 60 min”, relatează cititorul Ziar de Cluj, care a surprins întreaga scenă.

Incredibil, dar adevărat.

Pentru a penaliza un șofer, angajații Serviciului Ridicări Auto (parte a Regiei Autnonome a Domeniului Public – entitate finanțată din bani publici și condusă de același slujbaș, Ion Pantelimon) sunt capabili să avarieze alte câteva mașini, să intre pe străduțe înguste ce nu permit accesul autospecialelor de la RADP.

Lipsa de profesionalism este evidentă, după cum evidentă este și incompetența administrației clujene, gata să iasă la vânătoare de vrăjitoare, dar căreia continuă să-i scape adevăratele probleme ce țin de trafic și de parcările neregulamentare din oraș. 

P.S.: Cine plătește pentru pagube/mașina avariată? 

 

 

Adauga comentariu