Șmecherii de pe Tarnița îl iau la perpulis pe Alin Tișe cu regulamentul său „muncit” și se dau bine merci cu motoarele pe lac. De ce? Fiindcă nu există „controlori”

E haos în județul Cluj! Dacă prefectul și președintele Consiliului Județean Cluj sunt plecați în concedii, atunci dansează șoarecii pe mese. Adică cocalarii pe lacul Tarnița! 

După dezvăluirea făcută despre jucătorii ”U” care se plimbau cu o barcă cu motor de capacitate mare, încălcând legea, le-am scris și prefectului și domnului Tișe, șeful județului Cluj. Știam că sunt în concedii, ne-am cerut politicos scuze, voiam de la dumnealor o reacție scrisă, care le-ar fi mâncat 25 de secunde. 

Tasnadi, prefectul și ditamai reprezentantul guvernului în teritoriu, ne-a dat un răspuns ambiguu, precum politica UDMR din care face parte: 

„Având în vedere faptul că Ordinul adoptat la începutul lunii iulie stabilește faptul că agenții constatatori sunt desemnați de către CJ Cluj, prin Președinte, pot să vă spun că subsemnatul, în calitate de prefect nu am calitatea de a constata contravenții și de a aplica amenzi. Dacă va veni vreo sesizare în acest sens, aceasta va fi redirecționată organului competent. Mulțumesc și scuze de condiții.” 

Domnul Tișe nu ne-a onorat cu vreun comentariu, deși mesajul trimis de noi pe WhatsApp a fost citit. 

Păi, 1, ce nevoie mai avem noi de prefect dacă el, ca reprezentant al Guvernului, nu are puterea să facă astfel încât deciziile ministrului Cătălin Drulă să fie respectate?! 

Păi, 2, domnule Tișe, de ce mai faceți „regulamente” și dați declarații belicoase în presă, dacă cocalarii se cacă pe forul județean și pe munca dumneavoastră și se huțune în continuare pe lac? 

De aici, dragi clujeni, cel mai prost iese Tișe. Și în fața noastră ca jurnaliști, și în fața clujenilor, care înțeleg că manelarii lacurilor sunt mai presus de lege și că Tișe nu le poate face nimic. 

Unde sunt „controlorii”, domnule Tișe? 

PS: Ia să punem o mostră de mumu și din ziua de ieri, când o familie de clujeni ce se îmbăia liniștită în lac a surprins alți manelari dându-se cu motoarele. 

Adauga comentariu