U Cluj, "cantonament" dificil pe lacul Tarnita: ratalaii Ligii 2 se hahaie pe manele la bordul unei barci cu motor, INTERZISA prin LEGE. Domnu' prefect, aveti legatura!

Acum nici 4 saptamani, Lincar, noul antrenor al Universitatii U Cluj, baga dume in ziarele de sport despre "standarde". Mai inalte, mai standarde, da? Desigur, putini au inteles ca Lincar nu avea ce standarde sa aduca cu el de la Turnul Magurele decat unele indoielnice.

Tampitul asta de Lincar a alungat jucatori din pepiniera U, educati si valorosi, precum Tudor Telcean, si a adus prin prietenul sau, impresarul Bogdan Apostu, tot felul de pezevenghi cocalari. 

De 3 ani de zile, U Cluj toaca milioane de euro din bani publici si rateaza cu brio obiectivul promovarii in Liga 1. Colac peste pupaza, in amicalele de acum cateva zile, U Cluj a luat doua batalii nasoale de la Unirea Dej, "descultii" care abia au promovat in Liga 2.

Si ce credeti ca s-au gandit papagalii din lotul Universitatii Cluj? Sa se "pregateasca" de inceperea campionatului tragand un chef de taraneti la Tarnita, asa cum ne arata filmarea pe care v-o prezint in exclusivitate. Dupa cum vedeti, ratalaii de la U se delecteaza cu manele, stilul preferat de fotbaliatori, ca, deh, nu le putem pretinde sa asculte Rahmaninov, nu de alta, dar se stie ca cei mai multi fotbalisti romani au creierul cat mingea de ping pong.

Ca beau si asculta manele, nu e asa mare problema. Nasol e ca acesti cocalari sunt plimbati de pe pontonul unui nene, Sebastian Leas, pe lac, la bordul unei barci cu motor pe benzina, si unul cu capacitate babana. Ceea ce e ilegal. Fiindca abia de cateva zile a fost aprobat noul regulament, pe semnatura ministrului Transporturilor, Catalin Drula. 

Domnule prefect, domnule sef al IPJ Cluj, confiscam si noi ceva, amendam si noi ceva? Ca se vede treaba ca smecherilor cu pontoane de pe Tarnita li se rupe in cur de lege. 

Felicitari insutite si cocalarului sinecurist Bogdan Cantor, "oficialul" U Cluj, care i-a insotit pe jucatori. V-am zis deunazi, Cantor e bishonul lui Cosmin Irimies, baiatul care sforareste acum totul la U, in numele UBB.

Apropo de UBB, bai, Cantore, ce frumos implementai voi standardele academice la echipa: manele si ilegalitati cu jucatori bombardieri care manifesta o deplina responsabilitate pentru viitorul campionat!

Ioi, era sa uit: play!

Comentarii

Gicu

23.07.2021 23:37

Nu poti cere mare lucru de la panaramele astea de tinerei, si nici de la marii lor conducatori.daca ne uitam in urma, nici generatiile Soporan si Cordos erau mai breji. "Cei mai buni fundasi din Tineret" 

Adauga comentariu