Parkingul Mogoșoaia, inaugurat înainte de alegeri, e deja degradat și vandalizat

Parkingul Mogoșoaia face parte din „salba” de parkinguri inaugurate preelectoral în Mănăștur în toamna anului trecut (Mogoșoaia 9, Primăverii 8 și Primăverii 20).

În 28 august 2020, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

În 27 august 2020, Emil Boc, primarul în funcție care a câștigat al cincilea mandat, anunța finalizarea parkingului Mogoșoaia 9, o minune urbanistică, de la brâu în jos parking, de la brâu în sus parc de joacă.

În  17 septembrie, trei săptămâni mai târziu, Ziar de Cluj a mers la fața locului, unde minunea urbanistică s-a dovedit a fi executată neglijent, parkingul declarat finalizat fiind, la nivel de finisaje, neterminat

În 25 august 2020, Primăria a declarat finalizat parkingul Primăverii 20, cu toate că acesta era neterminat și executat cu vicii de construcție.

Miercuri, 23 septembrie, cu 4 zile înainte de alegeri, primarul candidat Emil Boc a anunțat finalizarea celui de-al treilea parking cu parc din Cluj-Napoca, parkingul Primăverii 8. Parkingul avea infiltrații de apă și era neterminat.

Parkingul Mogoșoaia îmbătrânește urât

La 9 luni de la inaugurarea parkingului Mogoșoaia 9, Ziar de Cluj a mers din nou la fața locului, pentru a vedea dacă s-au reparat viciile de execuție existente în momentul dării în folosință și cum este parkingul conservat și salubrizat.

La capitolul salubritate, parkingul Mogoșoaia stă foarte prost. Noroi, praf și peturi putem vedea la tot pasul:

Toaleta noului și modernului parking arată ca un veceu public din halta unui sătuc:

Gazonul e ars și „spart”:

Pereții exteriori și interiori sunt crăpați, pătați și se scorojesc:

Cu toate că parkingul este supravegheat video și păzit, pereții au fost vandalizați cu mâzgăleli ce conțin obscenități și amenințări:

Citiți și:

Câți bani plătește Primăria pentru paza parkingurilor noi din Mănăștur

Acesta este Clujul în cartiere! Bulele de PR electoral se sparg imediat când pășești pe aleile dintre blocuri.

Adauga comentariu