Jos Pălăria, CTP Cluj! Controlorii din filmarea Ziar de Cluj au fost retrogradați: „Îi vom trimite să spele autobuze”

Suntem cei mai mari critici ai CTP Cluj, acest lucru nu e un secret pentru nimeni. Totuși, asta nu ne oprește să îi lăudăm atunci când e cazul. 

Ziar de Cluj scria în această dimineață despre modul în care doi controlori au gestionat, extrem de prost, o situație pe unul dintre autobuzele din Cluj. Prinși fără bilet, un grup de tineri au fost iertați de amendă și lăsați să-și vadă de drum. Asta, în condițiile în care aceștia erau gălăgioși și deranjau restul călătorilor. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Un grup de romi a terorizat călătorii de pe un autobuz din Cluj-Napoca! Controlorii CTP, smardoi doar cu pungile de cumpărături pe care le amendează că nu au bilet

Am fost plăcut surprinși să vedem cum conducerea CTP a reacționat prompt în urma articolului și a anunțat măsuri drastice. „Am văzut articolul dumneavoastră, vreau să vă informez că acei doi controlori vor fi trimiși să spele autobuze. Nu au acționat în modul corect”, ne-a declarat Alin Oaidă, şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei din cadrul CTP Cluj-Napoca. Cu o floare nu se face primăvară, însă dăm jos pălăria CTP pentru acest gest de normalitate. Un gest menit să responsabilizeze pe toată lumea. 

Adauga comentariu