VIDEO Un grup de romi a terorizat călătorii de pe un autobuz din Cluj-Napoca! Controlorii CTP, smardoi doar cu pungile de cumpărături pe care le amendează că nu au bilet

Cea mai performantă companie de transport în comun din România, CTP Cluj, dovedește încă o dată (dacă mai era nevoie) că pentru unii e mumă, pentru alții ciumă. O situație reprobabilă ne-a fost semnalată în această dimineață, de către un cetățean revoltat. 

De ce revoltat? Pentru că oamenii de rând sunt obligați să cumpere bilet de călătorie, altfel sunt amendați în timp record de controlorii lui Neag. Mai mult, există situații absurde în care un om a fost amendat pentru că nu a luat bilet de călătorie pentru punga lui de cumpărături. 

CITEȘTE MAI MULTE PE ACEASTĂ TEMĂ: Un clujean a fost amendat de controlori pentru că nu avea bilet pentru o pungă

În schimb, anumiți călători sunt privilegiați și ignorați de către controlori, cu toate că nu au bilet și, mai mult, terorizează restul călătorilor din autobuz. Este și cazul unui grup de romi care s-au crezut la un concert de manele în timpul unei curse CTP.

„La o stație oarecare, am observat că au urcat acești trei băieți. De la bun început, foloseau un limbaj extrem de dur, se înjurau între ei în gura mare și râdeau extrem de tare. Mai apoi, și-au întins picioarele pe scaune ca la ei acasa în fotoliu și s-au pus pe cântat manele. Timp în care băteau cu mâinile în scaune sau în geamuri”, ne-a relatat, evident afectat, un bărbat aflat pe autobuzul respectiv.

Coincidență fericită, credeau călătorii, la următoarea stație s-au urcat controlorii CTP. Faimoși pentru modul agresiv prin care reușesc să pună la punct orice călător și să-l amendeze. „La stația următoare au urcat doi controlori, au cerut tuturor biletele și abonamentele. Când au ajuns la acel grup de oameni agresivi, mă și gândeam că urmează să se bată. Dar, ce să vezi, controlorii s-au întreținut minute bune cu acei bărbați, au râs împreună cu ei și le-au permis să rămână pe autobuz, fără bilet! Controlorii au coborât la următoarea stație, după care concertul de manele s-a reluat. Toată lumea era vizibil iritată, unele femei erau chiar speriate. De ce mai plătim bilete? De ce mai plătim taxe? Unii văd că pot circula liniștiți fără bilet, mai mult pot face scandal și nimeni nu are treaba lor”, s-a întrebat retoric călătorul.

Așadar, dragi clujeni, de azi înainte dacă vreți să mergeți GRATIS pe autobuzele CTP tot ce trebuie să faceți e să dați dovadă de tupeu și când vin controlorii începeți să cântați manele. 

UPDATE: REACȚIA CTP CLUJ-NAPOCA: Jos Pălăria, CTP Cluj! Controlorii din filmarea Ziar de Cluj au fost retrogradați: „Îi vom trimite să spele autobuze”


Adauga comentariu