EXCLUSIV Adrian de la Insula Iubirii, condamnat la închisoare cu suspendare. Ex-bodyguardul de la PP Protect ajunge la o biserică din Cluj-Napoca

Concurentul din acest sezon de la Insula Iubirii, clujeanul Adrian Boțoc, și-a primit sentința în dosarul cu bătaia din fața clubului NOA. Adrian a fost găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Concret, Adrian Boțoc și-a depășit atribuțiile, în  timp ce lucra la PP Protect și se ocupa de asigurarea ordinii în clubul NOA, lovind cu brutalitate un alt individ care venise să petreacă în clubul respectiv.

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentința primită de concurentul de la Insula Iubirii. 

Vezi şi: Agenţia Naţională de Integritate, dată în judecată de către un primar faimos din Cluj. PSD riscă să piardă "teren politic"

Adrian Boțoc trebuia să achite și suma de 40.000 de lei, pretenții civile de la bărbatul pe care l-a lovit. Însă, individul agresat de concurentul de la Insula Iubirii și-a retras pretențiile. Judecătoria Cluj-Napoca a mai dispus ca Boțoc să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunității la o biserică din oraș sau la primărie. 

„În temeiul art. 93 alin. (3) C.pen., cu reţinerea art. 404 alin. 2 C.proc.pen. impune inculpatului obligaţia prestării unei munci neremunerate în folosul comunităţii timp de 60 de zile, pe durata termenului de supraveghere, care se execută la Primăria mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, se mai arată în sentință.

Adrian Boțoc este concurent în sezonul V al emisiunii Insula Iubirii și s-a remarcat prin ”recordul” cu care și-a trădat relația, fiind filmat în timp ce cade în ispită, la nici o oră de cât a început testul. Acesta s-a înscris împreuna cu iubita lui, Denisa, studentă la Drept în Cluj, pentru a-și testa relația, însă la scurt timp după ce a rămas în casă cu una dintre ispitele emisiunii, Adrian a fost surprins de camerele emisiunii în timp ce îi făcea avansuri sexuale unei ispite din emisiune. 

 

Adauga comentariu