După ce anunțat ca va cumpăra niște lumină, Consiliul Județean repară acoperișul Cluj Arena

Peste 30.000 euro vor fi cheltuiți din bugetul județului pentru reparații la Cluj Arena, inclusiv la acoperiș. Pe lângă această investiție, conducerea Consiliului Județean a anunțat că va cumpăra și un sistem de lumină care costă 350.000 euro. 

Anunțul de achiziții directe care vizează refacerea rosturilor de dilatare și lucrări de reabilitare la acoperișul stadionului a fost postat pe site-ul Consiliului Județean. Achiziția se va face în două loturi. 90.000 lei fără TVA este valoarea totală estimată a contractului pentru primul lot (refacerea rosturilor de dilatare), în timp ce pentru al doilea lot (reparații la acoperiș), Consiliul Județean va aloca aproape 46.000 lei fără TVA.  

În urmă cu aproximativ o săptămână, forul județean a anunțat cumpărarea unui sistem performant de lumini care ajută la accelerarea procesului de fotosinteză astfel încât gazonul să crească mai repede. Valoarea acestei investiții este de 350.000 euro. 

Citește și:

CJ Cluj investește niște lumină în falimentara Cluj Arena

În vară, au fost făcute lucrări de reparații la scaunele din tribune și la gazon, după ce au suferit deteriorări în urma festivalului Untold. 

Citește și:

Dezastrul lăsat de Untold pe Cluj Arena. Stadionul arată de parcă au trecut hoardele de invadatori – FOTO

Cluj Arena a fost inaugurat în octombrie 2011 și a costat Consiliul Județean Cluj 45 milioane de euro. Are o capacitate de 30.596 locuri la competițiile sportive și 55.000 locuri la concerte. Anul trecut, în luna august, a fost declanșată procedura de intrare în faliment ca urmare a managementului prost care a dus la acumularea de datorii. 

Adauga comentariu