Dezastrul lăsat de Untold pe Cluj Arena. Stadionul arată de parcă au trecut hoardele de invadatori – FOTO

Dezastru pe Cluj Arena după festivalul Untold. Dincolo de distracția zecilor de mii de participanți și câștigurile financiare ale organizatorilor, există, la fel ca în fiecare an, o parte negativă la finalul evenimentului. Pe stadion s-au înregistrat pagube semnificative. U Cluj a început deja meciurile din Liga a II-a, iar condițiile pentru jocul de fotbal lasă de dorit. Duminică, U Cluj va disputa un meci cu Șirineasa. 

La aproximativ două săptămâni de la încheierea Untold încă nu au fost remediate toate problemele cauzate de distracția festivalierilor. Cu toate că mai sunt doar câteva zile până când U Cluj își va desfășura meciul pe acest stadion, priviți în ce condiții sunt așteptați suporterii echipei. 

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

“Un pic scaunele sunt acum în reparații, restul este foarte frumos. Pe gazon mai trebuie să crească puțin iarba”, a declarat Cristina Prodescu, o turistă din București. 

Distrugerile de pe Cluj Arena sunt multiple. Este imposibil în acest moment să se alerge pe stadion. Și gazonul este distrus. În această perioadă se lucrează la repararea acestuia. În două locuri, pista este praf și pulbere. 
Reprezentanții Untold spun că toate defecțiunile vor fi reparate pe cheltuiala lor. 

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

cluj arena dupa untold

“Ca în fiecare an, toate defecțiunile apărute în urma folosirii stadionului Cluj Arena pentru festivalul UNTOLD vor fi remediate integral de către UNTOLD. Ca o măsură suplimentară, organizatorii festivalului au și în acest an o poliță de asigurare care acoperă orice defecțiuni/pagube produse în timpul montării, în timpul festivalului sau în timpul demontării.

-Zonele pistei de atletism care au fost afectate vor fi reparate integral de către UNTOLD până în luna octombrie 2018, așa cum prevede contractul de închiriere încheiat cu Cluj Arena. În acest sens au început deja demersurile și lucrările de reparații.
-Cu privire la scaunele din tribune, acestea au fost demontate de către organizatori pentru a construi patru rampe de acces, conform normelor stabilite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Acestea au început să fie remontate, iar pana la meciul echipei FC Universitatea Cluj de duminică, 19 august, toate scaunele care au fost dezafectate vor fi repuse pe poziție.
-Separat de orice acțiuni de întreținere a gazonului pe care UNTOLD le-a efectuat și în acest an, dar și separat de orice reparații care revin organizatorilor UNTOLD în baza exploatării stadionului, aceștia vor investi și într-un sistem de irigare permanent a taluzurilor care înconjoară stadionul Cluj Arena, investiție care se ridică la suma de peste 10.000 de euro”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatorii Untold.     

 

Adauga comentariu