Bolojan, mesaj pentru Boc: “Cei care își alocă foarte mult timp pentru reprezentare, nu mai fac lucrul efectiv. Poți să câștigi mandate și cu poze, dar sunt niște voturi „ieftine”

“Când ești pe o funcție publică, ai două activități principale: activitatea propriu-zisă, în care trebuie să lucrezi pentru proiectele care depind de acea funcție publică; și activitatea de reprezentare. Dacă veți face o analiză, veți constata că cei care își alocă foarte mult timp pentru partea de reprezentare, nu mai fac partea de lucru efectiv. Și atunci poți să câștigi mandate și cu pozele, și cu reprezentarea, se poate, că doar avem probe pe tema asta. 

Dar sunt niște voturi, cum să vă spun, ”ieftine”, a declarat primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, în cadrul unui interviu.

”Voturile serioase sunt cele pe care le câștigi cu proiectele pe care le faci”, a conchis Bolojan.

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a fost nominalizat de publicația PressOne la premiul pentru omul anului 2018 in Romania. Publicatia a considerat ca Ilie Bolojan este omul potrivit, avand in vedere investitiile, pe fonduri europene, facute in Oradea, numai in 2018. 

Printre cei nominalizați s-au numărat si alte personalitati ale Romaniei, precum: Simona Halep, Cristina Neagu, omul de afaceri Daniel Dines, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, care prin Asociatia “Daruieste Viata” au strans, din donatii, banii necesarii construirii unui spital oncologic pentru copiii din Romania, Sergiu Pasca – cercetator, Radu Păltineanu blogger si cicloturist, Andrei Plesu, Asociatia “Va Vedem” Sibiu. 

“Ilie Bolojan e la al treilea mandat de primar. Conduce, de 10 ani, un oraș care s-a dezvoltat cu precădere atrăgând fonduri europene. Ani la rând, Oradea a avut bugetul mai mare decât Cluj-Napoca − și banii au fost investiți în spitale, în infrastructură și în urbanism“, scriu jurnalistii, intr-o prezentare facuta primarului din Oradea. 

sursa foto: facebook pressone

Bolojan a câștigat detașat acest clasament, iar cetățenii l-au ales Omul Anului 2018, cu peste 50% din voturile exprimate. 

Dacă veți urmări pagina personală a primarului din Oradea, atunci veți constata că Primăria chiar țintește proiecte grele, spre deosebire de municipiul Cluj-Napoca. Într-adevăr, este vorba despre o echipă specializată și profesionistă, pregătită pentru realizarea proiectelor și atragerea de fonduri europene. 

De cealaltă parte, primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, este nelipsit de la evenimentele din municipiu, lansează permanent aplicații virtuale, este preocupat de o sumedenie de proiecte care vor fi realizate în viitor. Întrucât se descurcă de minune cu reprezentarea personală, pentru a-și spori capitalul de imagine, dar și a municipiului, Cluj-Napoca are parte de o reclamă extraordinară, mai puțin de proiecte REALIZATE.

Iată de ce, locuitorii Clujului au început să își piardă răbdarea în traficul sufocant din oraș, pe străzile pline de mizerie sau deszăpezite cu întârziere, așteptând ca promisiunile să se concretizeze: din păcate, Emil Boc a rămas cu un excedent bugetar pe măsura promisiunilor neonorate. 

În ultimii 4 ani, Primăria Cluj-Napoca a avut un excedent bugetar în valoare de aproape 701 milioane lei (152 milioane euro). Pe baza acestui excedent se construiește bugetul local pe anul în curs. În 2018 a fost înregistrat cel mai mare excedent bugetar din ultimii ani: peste 251 milioane lei (54,6 milioane euro). Cu toate acestea, primarul Emil Boc continuă să se plângă că dezvoltarea orașului este grav afectată de pierderea celor 28 milioane euro, anul trecut, în urma revoluției fiscale. 

CITEȘTE ȘISurplus fără precedent la bugetul local din Cluj-Napoca. Emil Boc continuă să se plângă că nu are bani

Iată de ce, am considerat că mesajul transmis de Ilie Bolojan îl vizează în mod direct pe Emil Boc. 

CITEȘTE ȘIDe ce Dragnea ARE dreptate cand spune ca Clujul are destui bani la bugetul local. DOCUMENT SOCANT: Boc are EXCEDENT de cash de 251 de MILIOANE de lei!

Probabil lui Emil Boc, excedentul bugetar abia i-ar ajunge pentru Someșul Navigabil.  

Adauga comentariu