De ce Dragnea ARE dreptate cand spune ca Clujul are destui bani la bugetul local. DOCUMENT SOCANT: Boc are EXCEDENT de cash de 251 de MILIOANE de lei!

V-am invatat mereu o chestiune: nu sariti la gat pentru vorbe, cautati FAPTELE, CIFRELE, cautati mai multe perspective. Astazi, presa locala a sarit repede de cur ca vaaai! ce declaratie nedreapta a facut Liviu Dragnea la adresa Clujului spunand ca are destui bani la buget. Dar NU asta a spus Dragnea in mod necesar, nu a atacat Clujul in mod special, ci a relatat o stare de FAPT, reala, verificabila. 

Asta daca va mai intereseaza cuvantul ala naspa de ii zice "realitate".

Ia sa vedem mai intai ce a scos Dragnea pe gura, pe sub mustata.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, după discuţiile cu primarii, că va exista o creştere de 27% pe toată administraţia locală din cotele defalcate:

"E o creştere de 27% pe toată administraţia locală din cotele defalcate. Vor fi nişte modificări. Adică Guvernul va suplimenta de la Guvernul de stat, acolo unde orice localitate care nu poate acoperi toată creşterea. Se măreşte cota care rămâne la localitate la 60%. Guvernul va aloca sumele necesare. Dacă cumva vreun sat şi vreun judeţ primeşte nu le acoperă.

Sunt municipii care nu mai au nevoie de aceste creşteri, de ex la Braşov, la Cluj", a spus mustaciosul.

 

Ba, filosofi si finantisti de Facebook, a mentionat doua municipii super bogate in bugete, fara sa tinteasca in mod special unul. 

 

Nu m-ati crezut nici la ancheta cu multinationalele. Eu sunt foarte atent sa il verific pe Dragnea daca ce zice e adevarat sau minciuna. Si am descoperit din nou, in ciuda frigiderelor de carne pe care mi le vor darui marii justitiari ai facebookului, ca Dragnea are si in aceasta privinta dreptate. 

Pai, ia sa ne uitam noi la acest document proaspat emis, adica acum o zi, de gealatii lui Emil Boc, contrasemnat de secretarul Consiliului Local Cluj, Aurora Rosca, din care reiese MAI CLAR ca mustata lui Dragnea ca Boc, ala, primarul amarat care nu are bani ca i-ar fi luat pesedeul, are IN REALITATE UN EXCEDENT DE 251 de MILIOANE de lei, bani necheltuiti.

 

Pai, asadar si prin urmare, asa e ca Dragnea cel pesedist a avut dreptate?

V-am spus: in politica, in jurnalism, in orice meserie, nu trebuie sa ne casatorim intre noi. Dar nici nu ar trebui sa puneti botul la o poza de doi bani cu Boc cel mincinos, Falca cel pensat, Bolojan cel ipocrit si Robu cel prostoi, care fac patrulaterul pedeleilor ce zbiara ca PSD distruge Ardealul.

Ba, cat de impotent administrativ trebuie sa fii ca primar al Clujului ca sa ai excedent cat bugetul anual al unui municipiu resedinta de judet din zone mai sarace ale Romaniei?

Puteti fi idioti si prosti in continuare, dar ascultati: Romania NU va creste daca DOAR anumite zone se vor dezvolta, daca vom continua cu disparitatile decizionale, financiare, sociale.

Aveti dovada ca bugetul local al Clujului, de altfel enorm si prost folosit de Boc (nu avem parcari, crese, gradinite, parcuri, drumuri), nu este nici macar cheltuit pana la capat.

Hai, incolonarea pe Facebook la aparat Bocul, ca e cel mai tare primar, cel mai luceafar, cel mai frumos si talentat.

251 de milioane excedent, da? Adica bani necheltuiti, da? 

Va pupa Liviu Alexa, de profesie: Grinch

Adauga comentariu