Boc si ciuspicii lui au distrus Clujul de sarbatori

Comentarii

Arici Pogonici

19.12.2013 01:33

Am putea afla si numele specialistilor de la Universitatea Tehnica? Si daca se poate sa afla si in ce sunt specialisti.
Iluminat public este ce ai pe strada, pe sosea, pe autostrada. Despre ce este vorba aici este un iluminat de atmosfera, nu are nimic de a face cu iluminatul public. Nu difera cu absolut nimic in afara de dimensiuni fata de iluminarea unei vitrine.

Gabi

18.12.2013 20:05

CINE ? Doar BOC ! Credeți ca îndrăznește cineva sa i se opună ? Asa a hotărât așa a rămas ! Altfel taie in carne vie "fără tată, fără mamă" .

maria

18.12.2013 15:10

Doamne, ilumineaza-i pe toti consilierii primarului Boc! Ei l-au 'incaltat' de la inceputuri!

Alex

18.12.2013 14:59

Au distrus astia clujul de asa natura incat jurnalistii de la BBC au ramas foarte placuti impresionati atat de targul de craciun don centru clujului cat si de iluminatul de satbatori!

liana

18.12.2013 14:51

Juste opiniile despre iluminatul de sarbatori, risipa si prost-gust; n-am stiut ca e si nociv! Ar putea primaria sa reconfigureze mai decent si mai elegant iluminatul de sarbatori? Avem aerul unui oras provincial care n-a auzit de aceste notiuni si nici nu are specialisti "umblati prin lume" ca sa decida ceva rezonabil, daca ieftin si elegant nu se poate... Pta M. Viteazul e grotesca! La fel si A. Iancu. Va rugam sa faceti presiuni...

Cetatean

18.12.2013 13:07

sarbatorile ca sarbatorile.. asta este.. trec si astea.

Da ce ne facem cu blocurile dintre case si blocurile siameze(alea unite prin balcoane) cu care ne-o cadorisit acest geniu al arhitecturii impreuna cu gasca lui de la urbanism.

avem urbanism conform cu gindirea savantului emil bloc si sorin pepene apostu.

DXN

18.12.2013 18:09

Cine dracu' a avut oribila inspiratie sa "albastreasca" frumosul nostru oras? Se stie ca albastul e o "culoare rece" si atunci o mai folosesti cand afara este frig? Normal ca trebuie si putin albastru care sa dea senzatia de gheata dar mai sunt si alte nuante nu doar asta care-ti da senzatia ca-ti "crapa dintii". Ce frumos ar fi fost cu ghirlande multicolore, lumini dinamice sau figurine specifice momentului... Oare si alti edili au avut astfel de... idei?

Adauga comentariu