ATENȚIE, clujeni! Traian Onuc se pregătește de noi țepe imobiliare. CITIȚI să nu cădeți victima ESCROCHERIEI

Apartamentele suspect de ieftine au apărut din nou pe piața imobiliară. De o bună perioadă de timp clujenii cad în capcana unor țepari imobiliari care „vând” apartamente la cel mai bun preț de pe piață. Grupul țeparilor imobiliari de la Cluj din 2016 a fost condus de către Traian Onuc, un țepar judecat într-un dosar penal cu țepe imobiliare.

La începutul anului au apărut nenumărate anunțuri pe diferite site-uri de publicitate prin care se oferă spre vânzare mai multe apartamente în diferite zone ale orașului la cele mai mici prețuri. Anunțurile au fost postate cu numărul de telefon 0757.591.930 în spatele căruia se afla vestitul țepar Traian Onuc. La început de an se vindeau apartamente în blocurile de pe strada Mikro Imre din Cartierul Zorilor și de pe strada Fabricii de Zahar din cartierul Mărăști. Cumpărătorii era puși să dea un avans, iar după ce țeparii primeau banii la numărul de telefon prezentat mai sus nu mai răspundea nimeni.

Acum, la sfârșit de an au apărut din nou zeci de anunțuri cu prețuri super bune. Constructorul „vinde” apartamente cu aproximativ 25% mai ieftine față de prețul pieței, doar în zone de interes precum Facultatea de Medicină, Facultatea de Arhitectură sau cea de Studii Europene. Anunțurile sunt postate cu numărul de telefon de la început de an 0725495911 și sunt puse cu nume scurte din 3 litere, puse la întâmplare.

Curioși dacă persoana din spatele țepelor postate acum pe site-urile de publicitate, este aceeași care a dat țepele la început de an, ne-am arătat interesați de un apartament din cartierul Zorilor, sunând la numărul afișat.  Am sunat la numărul de telefon afișat, iar domnul din spatele firului (care nu s-a prezentat) ne-a spus să sunăm la numărul 0757.591.930, iar de la acest număr am fost redirecționați spre un muncitor care ne-a primit să vedem apartamentul. Ajunși la fața locului am fost întâmpinați de un muncitor care ne-a oferit detalii despre construcția și vânzarea apartamentelor. Numărul de telefonul este numărul lui Traian Onuc, cel care a reușit să lase sute de clujeni cu o frumoasă pagubă. 

Muncitorul spune că apartamentele sunt așa de ieftine, 600 euro mp deoarece nu sunt gata.

După ce ne-a prezentat blocul, domnul de pe șantier ne-a spus că pentru mai multe detalii ne dă numărului inginerului, iar numărul pe care l-am primit a fost acela de pe care s-au dat țepele la începutul anului.

 

Pentru a ni se confirma faptul că aceste anunțuri sunt o  țeapă, l-am sunat pe acel „inginer” pentru a-i cere explicații și pentru a-i pune câteva întrebări. I-am transmis că am fost și am filmat pe șantier, după care i-am spus că numărul la care am sunat a fost folosit pentru mai multe țepe imobiliare. Nu am primit niciun răspuns ci ni s-a închis telefonul în nas.

Adauga comentariu