Aproape toate restaurantele din food-court-ul Iulius Mall și-au suspendat activitatea. Protecția Consumatorului Cluj: Noi oricum putem să-i verificăm!

Managementul Iulius Mall a transmis către Protecția Consumatorului un fel de informare prin care anunță că au început să își facă propriile verificări pentru a vedea dacă nu au și ei ”musafiri nepoftiți” în zona restaurantelor din food-court. Mai mult, acțiunea celor de la Iulius Mall vine după scandalul de ieri din VIVO (ex Polus), unde inspectorii au găsit colonii de gândaci în depozitele localurilor din zona de servire a mesei. 

Potrivit comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, măsura luată de Iulius Mall nu îi împiedică să efectueze controale în următoarele zile. 

„Restaurantele din Iulius Mall și-au suspendat activitatea cu publicul, dar asta nu înseamnă că nu funcționează. Noi putem să le facem un control și acum și în următoarele zile. Sunt convins că evenimentele de ieri au avut un impact mare în tot orașul, iar cea mai deșteaptă decizie e să fii precaut și să iei măsurile legale”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Mircea Radu, adjunctul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Cluj. 

 

Citește și: 

EXCLUSIV! COLONII DE GÂNDACI la toate restaurantele din VIVO. Protecția Consumatorilor Cluj intervine decisiv și închide tot food-court-ul (VIDEO, FOTO)

 

ȘOC! VIVO ESTE ÎNCHIS PE ZONA DE RESTAURANTE! Protecția Consumatorului Cluj dă un mesaj de forță jegului și indolenței!

Adauga comentariu