EXCLUSIV! COLONII DE GÂNDACI la toate restaurantele din VIVO. Protecția Consumatorilor Cluj intervine decisiv și închide tot food-court-ul (VIDEO, FOTO)

Șoc și groază acum o jumătate de oră în complexul de tip Mall VIVO unde a avut loc un desant al inspectorilor de la Protecția Consumatorilor Cluj care au dat curs unei sesizări făcute de un cetățean care a reclamat existența unor gândaci în zona restaurantului Yummy Yang.

Inspectorii de la Protecța Consumatorului Cluj au fost șocați să decopere că nu numai zona de lucru și depozitare a restaurantului era afectata și că intregul food-court și spațiile de depozitare sunt efectiv cotropite de colonii cu gândaci, moment în care au luat decizia să solicite VIVO închiderea tuturor restaurantele din food-court până la efectuarea serviciilor de dezinsecție.

Potrivit surselor, inspectorii de la Protecția Consumatorului Cluj consideră că responsabilitatea pentru această situație revine exclusiv managementului VIVO care trebuia să impună măsuri constante de dezinsecție și igienizare cu verificări directe ale operatorilor care dețin restaurante.

 Imaginile realizate din întâmplare de un clujean aflat la fața locului sunt edificatoare.

 ”I-am auzit pe inspectori solicitându-le celor de la VIVO să vină de urgență și să tragă obloanele pentru ca clujenii să nu mai fie în pericol. E șocant să vezi mii de gândaci colcăind și să știi că oamenii consumă alimente infestate” ne-a relatat clujeanul.

Ziar de Cluj așteaptă și punctul de vedere al managementului VIVO pe adresa scrie@ziardecluj.ro.

Ziar de Cluj îi felicită pe inspectorii ANPC Cluj pentru curajul dovedit. Chiar dacă este un gest major să închidă un food-court, este în folosul cetățeanului și a sănătății lui.

Adauga comentariu