Ana Jucan, managerul Spitalului de Boli Psihice Borșa, vede numai ce vrea ea. Saloanele care stau să cadă peste pacienți nu există

Imaginile surprinse de deputatul USR Emanuel Ungureanu la Spitalul de Boli Psihice Borșa sunt contestate de conducerea unității sanitare. Ana Jucan, managerul spitalului se dezice într-un mod pervers de realitatea care nu îi place și îl acuză pe parlamentarul clujean că prezintă doar aspectele negative.

Printr-un comunicat de presă, transmis astăzi presei, doamna economist manager trimite câteva fotografii cu un salon care arată impecabil și spune că parlamentarul clujean a prezentat doar un unghi al realității din spital. Cum poate să facă asemnea afirmații când ea prezintă doar o mică parte din spital, cea care îi place ei? De ce nu le arată clujenilor întreaga clădire? De ce nu le arată și realitatea neplăcută pe care deputatul Emanuel Ungureanu a prezentat-o? Aceea nu există pentru doamna director?

Citește și:

Imagini şocante din Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj! Pacienţii sunt înghesuiţi în saloane cu pereţi sparţi şi se spală în condiţii insalubre

Poate Ana Jucan ne explică într-un alt comunicat de presă ce caută consilierul județean Dorel Secară în Consiliul de Administrație al spitalului, el fiind soțul primăriței din Borșa, Mariana Secară. Sau și asta este o realitate distorsionată?

Redăm mai jos, comunicatul de presă transmis de conducerea Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa:

1.Fotografiile apărute pe rețelele de socializare au fost realizate tendențios, urmărind să surprindă exclusiv aspecte negative.

2.Domnul Ungureanu omite în mod voit să arate întreaga realitate, respectiv faptul că noua clădire a spitalului este construită deja și utilată de către Consiliul Județean Cluj. Aceasta va fi recepționată și dată în folosință în 2 luni. (atașăm fotografii relevante).

3.Același domn uită să ceară și să facă public punctul de vedere oficial al instituțiilor vizate, respectiv faptul că actualul spațiu este clădire monument istoric retrocedat, în care, din cauza proceselor de retrocedare, nu s-a putut investi.

4.Consiliul Județean Cluj, cu resursele limitate pe care le are, reușește să dea în folosință o nouă clădire și are în lucru, diverse stadii de proiectare, încă 3 noi pavilioane la acel spital.

5.Îi solicităm domnului Ungureanu să acționeze cu bună credință atunci când prezintă situații din sistemul sanitar și înainte să publice informații să solicite un punct de vedere astfel încât să nu fie atât de clar, ca acum, că este în campanie electorală.

6.Îmbunătățirea sistemului sanitar și modernizarea acestuia nu se face doar cu scandal pe rețelele de socializare, ci cu exercitarea prerogativelor aferente fiecărei funcții publice; autoritatea legislativă reglementează, autoritatea locală investește.

Comunicatul de presă a fost însoțit și de câteva imagini care arată saloanele din noua clădire. 

salon cladire noua spital borsa

cladire noua spital borsa

Adauga comentariu