Zumbathon caritabil pentru un Craciun fericit al tinerilor dependenti de dializa

Peste 100 de clujeni au dansat la maratonul de Zumba sustinut de cei mai renumiti instructori din Cluj-Napoca. Zumbathon-ul caritabil a avut loc in aceasta seara la Transylvania College pentru a strange fonduri pentru copiii care sufera de insuficienta renala cronica.
“E bine sa stim ca sunt atat de multi tineri cu o inima asa de mare. Nu e vorba de 20 de lei, sa stiti ca copiii de care ma ocup nu au nevoie de mila. Ii invat sa rada, ii incurajez sa cante, sa danseze, unii dintre ei din nefericire sunt in carucior din cauza bolii. I-am invatat pe acesti copii sa spuna mortii Casandra, am pus un nume mortii, ca sa poata sa rada de ea. Vreau sa incercati sa intelegeti ca oamenii de langa noi au nevoie de solidaritate si empatie”, a spus Emanuel Ungureanu, presedintele Asociatiei de Solidaritate si Empatie Claudia Safta.
http://www.youtube.com/watch?v=9PTURuV88hg&feature=youtu.be Pe langa cei care au venit sa danseze au fost si multi sustinatori de pe margine, care s-au bucurat de muzica si au contribuit la strangerea de fonduri. Banii adunati – 20 de lei pe un bilet – vor fi folositi pentru  a organiza o tabara de iarna pentru tinerii dependenti de dializa, de care se ocupa Asociatia.
“E pentru prima data cand acesti copii vor petrece Craciunul la Cluj, in mod organizat. Vom impodobi un brad, iar cu banii stransi vom cumpara imbracaminte, incaltaminte si alimente”, a mai spus Emanuel Ungureanu.
Datorita clujenilor inimosi, iubitori de sport si voie buna 46 de tineri, cu insuficienta renala cronica, dependenti de dializa vor avea un Craciun cat se poate de normal. Jos palaria!

Comentarii

Sorin

01.12.2013 01:44

Peste 100 de clujeni poate sa semnifice si 200 ??? Intreb si eu.

Adauga comentariu