Ziua și atacul! Astăzi, războiul evidențelor Nasra – Boc. De la preluarea mandatului, președintele interimar PSD Cluj are același discurs plictisitor despre metrou

Simțind că i se va trage colegiul de sub picioare, Horia Nasra iese la atac: ziua și comunicatul de presă. Tot ce spune, sunt lucruri evidente, pe care presa le spune de când el este președinte interimar al PSD Cluj. Ieri l-a făcut harcea parcea pe Alin Tișe, astăzi, din nou îl ia la 11 metri pe Emil Boc cu al său metrou. Subiectul metroului este atât de „lame” încât Nasra devine un penibil care nu mai are întrebări și declarații de presă. În 2016, avea același discurs legat de metrou, în 2017 la fel. Tot așa o ține de la preluarea mandatului, de când Boc o fredonează și el cu trenul de sub pământ. 

Dacă tot vrea să fie activ și interesat de bunul mers al Clujului, de ce nu se implică mai mult, cum ar trebui să facă un adevărat parlamentar? Să vină cu propuneri legislative, întâlniri cu cetățenii, cu alte cuvinte, cu lucruri concrete. De declarații și comunicate de presă e sătulă lumea. 

Nasra ne spune că „proiectul introducerii metroului în zona metropolitană Cluj este cel mai important proiect pentru infrastructura Clujului, pentru descongestionarea traficului și dezvoltarea orașului în următorii 20-30 de ani”. Da, mulțumim, știm. Ne-a tot spus Emil Boc. 

Ne mai transmite că „pentru realizarea proiectului este nevoie de un plan complex de la A la Z și de pași concreți realizați în fiecare an, nu de vorbe aruncate în vânt precum „japonezii sunt interesați de introducerea metroului în Cluj”. Da, și asta știm și noi și toți clujenii. 

A stat și a scotocit în puțul adânc al gândirii și a găsit idei „jeniale” pentru realizarea metroului. Horică Nasra zice că ar fi nevoie de o comisie specială care să adune informații despre metrou, să se aloce bani din bugetul local, să aibă loc discuții între primarii din zona metropolitană. Wow, nu s-a gândit nimeni la asemenea idei până acum. Acum, toată lumea poate să stea liniștită. Nasra a găsit soluțiile pentru introducerea metroului în Cluj. 

Să nu uităm și faptul că Nasra vrea să mai știe un lucru extrem de important. Și deloc evident. 

„Cu siguranță că acest proiect necesită costuri inedite pentru comunitatea noastră. Îi solicităm primarului Emil Boc să prezinte modalitatea de finanțare a proiectului (binențeles după consultarea colegilor din zona metropolitană)”, a scris Nasra în comunicatul de presă. 

Suntem extrem de curioși mâine ce idei va mai transmite Horică. De fapt, nu suntem deloc curioși. Ne-am plictisit! 

Adauga comentariu