Ziua și accidentul: Calea Dezmirului sau Calea Morții?

Calea Dezmirului începe să se transforme, încet-încet, într-o zonă tot mai periculoasă, unde accidentele rutiere se înregistrează periodic. Astfel, repetitivitatea acestora este din ce în ce mai crescută. În această dimineață, în jurul orei 9, un nou accident rutier a avut loc pe Calea Someșeni, la intersecție cu Calea Dezmirului. În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a fost rănit.

”În jurul orei 8:40, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Platanilor, pe calea Someșeni, ajuns la intersecție cu Calea Dezmirului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, condus de un bărbat de 65 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Conducătorul auto în vârstă de 65 de ani a fost transportat la UPU Cluj, pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fot testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negattive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Carmen Pompaș.

Și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Andrei Biriș, a confirmat acest accident: ”A fost solicitat un echipaj pentru a interveni în cazul unui accident rutier înregsitrat în zona străzii Cantonului. Iar un conducător auto, implicat în accidentul rutier, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe Cluj””, conform ISU Cluj. 

Ieri, un tanar de 18 ani, care circula fără permis de conducere, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curba ar fi pătruns pe trotuar, accidentand doi pietoni.  Unul dintre pietoni a decedat, iar celalalt a fost rănit grav. Accidentul de ieri, soldat cu moartea unui pieton, a avut loc pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘIUltima ORĂ: Un tânăr a provocat un accident mortal, pe Calea Dezmirului. O persoană a decedat pe loc, iar cealaltă victimă se află în stare gravă

 

 

 

 

sursa foto: gherleanul.ro

Adauga comentariu