În ziua protestului „România vrea autostrăzi”, ministrul Transporturilor nu va mai fi prezent pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Vizita a fost anulată. Mișcarea de imagine făcută de Răzvan Cuc

Mișcare de imagine făcută de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în ziua mega-protestului „România vrea autostrăzi”, plecat de la omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Deși, în urmă cu două zile, Ministerul Transporturilor anunța că Răzvan Cuc va fi prezent joi și vineri în județul Hunedoara, vizita de astăzi pe autostrada Lugoj-Deva a fost anulată.

Ștefan Mandachi a anunțat că, în data de 15 martie, la ora 15, va suspenda activitatea restaurantelor de tip fast-food pe care le deține timp de un sfert de oră. Acesta preciza că inițiativa sa reprezintă un gest de protest față de lipsa autorităților privind construcția de autostrăzi în zona Moldovei, dar și în restul României. Alături de el au venit sute de companii din întreaga țară, care îi susțin demersul și, astăzi, vor opri activitatea. 

Tocmai astăzi însă, ministrul Transporturilor, într-o mișcare de imagine, nu va mai verifica lucrările la autostrada Lugoj-Deva, ci va fi prezent în Moldova. „Ziar de Hunedoara” a întrebat reprezentanții Biroului de Presă al Ministrului Transporturilor de ce s-a modificat programul lui Răzvan Cuc.

„Nu avem această informație (n.r.- despre motivele modificărilor din programul ministrului). Ministrul va fi prezent astăzi la Bacău, pe varianta de ocolire”, spune reprezentantul Biroului de Presă al Ministrului Transporturilor.

Întrebați dacă vor opri lucrul la ora 15, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor, reprezentanții Biroului de Presă al Ministerului Transporturilor au spus: 

„Deci nu avem această posibilitate să vă dăm această informație”.

PSD, partidul din care face parte și Răzvan Cuc, se laudă că, fix astăzi, începe „Autostrada Moldovei”.

 

Adauga comentariu