Ziua Portilor Deschise pentru profesori, la expozitia „OUR BODY: Universul Interior”

Vineri, 11 septembrie, Universal Exhibition Group organizeaza Ziua Portilor Deschise pentru profesori in cadrul expozitiei „OUR BODY: Universul Interior”. De la orele 10.00 pana la ora 22.00, atat profesorii din invatamantul de stat, cat si cel privat au acces gratuit in expozitie, pe baza adeverintei semnate si sampilate din partea scolii / liceului / facultatii sau a legitimatiei de profesor. Peste 10 000 de clujeni au vizitat pana acum expozitia, de la deschiderea sa. Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim si la casa de bilete de la intrarea in expozitie (Iulius Mall Cluj).

Heidi Pinchal, Universal Exhibition Group: „Incurajam profesorii sa vina si sa vada expozitia si sa decida in cunostinta de cauza cat de bine poate completa programa scolara. Predarea anatomiei si fiziologiei umane de baza este esentiala in educatia oricarui copil si aceasta poate fi imbunatatita si discutata intr-un cadru practic. Expozitia poate fi o experienta rara de familie si poate fi o ocazie minunata de a incepe o discutie despre anatomia umana intr-un mod in care manualele scolare nu o pot face. Familiile, persoanele fizice, grupurile scolare, grupurile de studiu, artistii care se ocupa de forma corpului - toti vizitatorii pot afla mai multe despre elementele comune si complexitatea corpului uman.”

Expozitia „OUR BODY: Universul Interior” este gazduita de Iulius Mall Cluj pana pe 31 octombrie inclusiv intr-un spatiu expozitional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, intre orele 10.00 si 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpara la intrarea in expozitie, online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Adauga comentariu