Ziua in care baietii de la Beard Brothers prind toate zambetele

Astazi are loc cea de-a doua editie Catch a Smile Day la Cluj-Napoca, organizata de Beard Brothers. Pentru al doilea an consecutiv, baietii de la Beard Brothers isi propun sa faca mii de oameni sa uite, cel putin pentru cateva clipe, de grijile ori problemele cotidiene, sa zambeasca sincer si sa isi aduca aminte ca sunt infinit mai frumosi cand fac asta.

“Invitam cat mai multi oameni sa ia parte la campania noastra. Gestul nostru e cat se poate de simplu: iesim pe strada si oferim lucruri modeste: un balon, o acadea, o floare. Toate astea, ca sa prindem un zambet”, a explicat Cornel Hoza pentru Ziar de Cluj.

La prima editie, cea de anul trecut, la evenimentul organizat de barbosi au luat parte oameni din Campia Turzii, Iasi, Bucuresti, Bacau, Satu Mare, Reghin, Fagaras, Dej, Galati, Cluj - Napoca, si Vama – Veche. Dar campaniei lor s-au alaturat si oameni din Thessaloniki - Grecia, Wroclaw - Polonia, St. Petersburg - Rusia, Bonn si Berlin – Germania si Budapesta – Ungaria. Adica 11 orase din Romania si 6 din intreaga lume au raspandit o idee nascuta in capitala Ardealului.

Anul acesta participa 40 de orase din Romania, 15 din Europa si trei din SUA. Dedicam astazi rubrica Jos Palaria echipei Beard Brothers, precum si tuturor celor care astazi “au prins un zambet”.

Adauga comentariu