"Ziarul" Cluj-Am.ro, detinut de bishonul lui Tise, Mircea Avram, a inregistrat un trafic RECORD azi!

Buna ziua! Marketingul eficient facut de Ziar de Cluj in favoarea "publicatiei" online Cluj-AM.ro, o scursura media cu iz de frauda detinuta (sau nu?) de Mircea Avram, bisonul salivant al lui Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean, a dat roade: "publicatia" a reusit sa urce in trafic de la 5 cititori pe zi la, tineti-va bine, 6 cititori.

In alta ordine de idei, asa cum fac marii presedinti de stat, Alin Tise, ca presedinte de CJ, a anuntat ieri ca si-a achizitionat doi bichoni frizati, sa ii mai treaca nervii provocati de presa santajista si de obraznicaturile precum David Ciceo care tine cu dintii de avioane si refuza sa lase Aeroportul pe mana grupurilor infractionale organizate.

Cei doi au fost prezentati intr-o conferinta de presa. Este vorba de Riana, o maidaneza gasita parasita sub scaunele de la Cluj Arena, si de Mirciulica, un bichon corcit gasit la Conacul din Ciucea unde se prezenta turistilor drept Octavian Goga pentru a mai face rost de un banut de hosting pentru ziarul sau online Cluj-Hamham. 

Comentarii

xxx

10.10.2017 19:06

Apai hai siktir!

''tuchi''

10.10.2017 20:33

Chișatul ăsta corcit de Tișe nici la Casa Copilului nu are loc cu fața aia....

Bisonul fotograf

11.10.2017 00:06

din ziua de cj aflam cum apareau fotografii cu cluj arena pe siteul de cacat cluj-am.ro-cand pe cand presa adevarata nu avea acces sa-si faca meseria. fotoreporterul era de fapt economist la regia care administra stadionul. un sinecurist politic imputit ca si Avram, unul dintre cei care au falimentat firma. alooooooooo, DNA!!!!!!!! luati jegurile acestea de pe noi!

Adauga comentariu