"Ziarele" din Gherla cumparate pe 2000 de lei pe luna nu au dat stirea cu camatarul Catinean, arestat pentru santaj. Neselean, inca putin primarul Gherlei, barbatul care sta cu mamica, e foarte stresat, fiindca a luat si el bani imprumut si e santajabil

Domnul procuror care se ocupa de cazul camatarului Adrian Catinean, fratele viceprimaritei Iulia Trif, si sotul Ramonei Catinean, blondina cu CV de Italia care e mana dreapta a primarului Ioan Neselean, ar trebui sa investigheze si imprumutul consistent pe care Catinean i l-a dat primarului de Gherla. Nu de alta, domnule procuror, dar camata in acest caz a fost ca Neselean s-a transformat in cei 4 ani in catelusul celor doua surori puse pe rele si pe cash, transformandu-l pe Nese intr-un mapetz. Asa se explica ascensiunea "credincioasei" Iulia Trif pe postul de vice, ea fiind o incompetenta. Asa se explica si ca, timp de 4 ani, Ramona Catinean, a negociat si tranzactionat lucruri prin primarie in numele lui Nese, de la autorizari pana la documente diverse, luandu-si dreptul de la victime. 

Catinean Ramonica era foarte stresata ca Nese sta rau in sondaje si s-a ocupat personal de angajarea unei echipe "electorale" care sa il mai faca pe Nese primar inca un mandat. Doar ca Neselean, mai nevolnic ca un bison maltez, de aia si sta cu mamica, nu va mai iesi: nu are oua sa iasa la bataie cu adversarii, oamenii de afaceri din Gherla il detesta profund, cetatenii sunt nemultumiti de impotenta lui administrativa.

Daca, asa cum se aude, Ramonica va lua si ea 30, facem pariu, domnule procuror, ca va scuipa imediat totul, mai ales despre imprumutul catre Nese, care nu apare in declaratia de avere.

Adauga comentariu