Ziare.com, mizeria editorială deținută de Vel Pitar, ne fură materialele fără să citeze

Ziare.com fură materialele ZiarDeCluj.ro fără să citeze, făcând referire la „surse politice”. În această dimineață, Ziar de Cluj l-a contactat pe șeful Cancelariei primului ministru, clujeanul Sergiu Hossu (Plus), pentru a clarifica situația secretarilor/subsecretarilor/prefecților/subprefecților/directorilor de agenții care rămân în funcții chiar și după demisia miniștrilor USRPlus. 

„Dacă se stabilește în interiorul partidului să plecăm toți – secretarii/subsecretarii de stat/directorii de agenții, prefecți, subprefecți – normal că voi pleca alături de colegii mei din USRPlus. (....).

Dar așa cum v-am spus, în acest moment secretarii/subsecretarii de stat, directorii de agenții, prefecți etc. rămân pe poziții. 

Vedem mai departe ce se întâmplă”, a declarat Sergiu Hossu pentru Ziar de Cluj. 

CITEȘTE ȘI:  Miniștrii USRPlus și-au depus demisiile. Secretarii, prefecții și directorii de agenții ai USR își păstrează funcțiile. Hossu: „În acest moment rămân pe poziții. Dacă se stabilește în partid să plecăm toți, voi pleca alături de colegii din USRPlus”

Articolul a fost publicat marți dimineața, după discuția cu șeful Cancelariei primului ministru. 

Ziare.com a ales să preia materialul ZiardeCluj fără să citeze însă sursa.

Direcția editorială a ziare.com permite probabil preluarea fără citarea sursei a articolelor originale publicate de ziardecluj.ro

În schimb, ziare.com oferă informația trunchiat, fără citare, făcând trimitere la „sursele politice ziare.com”.

 

Adauga comentariu