Ziar de Cluj va avea in curand un frate la Timisoara, orasul fara presa adevarata. Angajam Jurnalisti cu J mare!

Ziar de Cluj va avea in curand un frate: Ziar de Timis. 

Pentru care cautam Jurnalisti cu J mare, nu fosti sefi de cabinete parlamentare, nu jurnalisti de casa, nu jurnalisti nanasiti de politicieni sau cu neveste angajate la primarie. 

Mergem la Timisoara sa deschidem un ziar bun, caci acolo presa e varza. Si e pacat ca un oras atat de important precum Timisoara, atat de puternic ca business, cu oameni atat de faini, sa nu aiba presa adevarata. 

Daca stiti oameni muncitori, experimentati in jurnalism, curajosi si nelegati cu sforicici morale, dati SHARE sau spuneti-le sa ne scrie pe liviu@ziardecluj.ro

Pentru a evita tot felul de comentarii stupide, suntem pe locul 5 în Topul "Regionalelor" deși NU SUNTEM ZIAR REGIONAL. Suntem ziar LOCAL. Dar, de buni ce suntem (să crape prostacii de ciudă), am fost indexați REGIONAL.

Comentarii

Mircea

30.10.2017 13:10

haaaaa și cum vor veni imbecilii să încerce să vă muște de cur în speranța că pot să vă sugă și plua!

Voda

08.11.2017 19:15

îi vom plăti din exploatarea născătoarei mamei mele scoasă la vânzare în Skopje, locul din care am impresia că scriu fără ca cineva să știe cine e proxenetul care comentează. e bine?

Radu O

14.11.2017 20:30

Se apuca un bou din Floresti sa ne spuna ce va face Alexa in Timisoara! Hai ca-i buna! Acelasi bou care sustinea ca are firma de IT si e detinator de bitcoin. Poate de hartiute de 50 de lei primite cu bucata de la fiul lui Sulea din caietel la un chef.

Adauga comentariu