Ziar de Cluj pe podium la Cupa Presei la tir

Cea de-a zece-a editie a cupei presei  la tir,  organizata de catre Insectoratului de Jandarmi Cluj s-a desfasurat in aceasta dimineata in poligonul militar din Someseni. Dupa o scurta sedinta de instruire si o demonstratie a gruparii antitero din cadrul Detasamentului 1 de Jandarmi Mobil al Inspectoratului Judetean Cluj, peste 30 de jurnalisti acreditati au desfasurat trageri cu pistol Carpati model 1974.

Unii dintre jurnalisti s-au aflat pentru prima data intr-un poligon de tragere, insa acest lucru nu a fost un impediment, fapt demonstrat de catre o colega de la Antena 3, Ioana Cristea care a ocupat locul 2 cu 55 de puncte.

Veterana competitiilor de trageri Alina Nechifor a ocupat, asa cum ne-a obisnuit deja la editiile precedente,  locul intai cu  58 de puncte. Fotoreporterul Ziar de Cluj, Eugen Olariu s-a clasat pe locul 3 cu 53 de puncte.

Actiunea din poligonul militar semiingropat din Someseni s-a incheiat cu o demonstratie de dresaj canin. Un caine al jandarmeriei a fost pus sa gaseasca material exploziv ascuns intr-un autovehicul.

Acest exercitiu a fost un antrenament inaintea meciului de joi seara dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti, unde cainii jandarmeriei clujene vor fi prezenti pe Cluj Arena inaintea desfasurarii partidei pentru a gasi eventualele obiecte pirotehnice introduse in stadion.

Adauga comentariu