Ziar de Cluj participa la Premiile Media de Excelenta

Ziar de Cluj va participa la cea de-a XI-a editie a Premiilor Media de Excelenta, eveniment organizat de Agentia Amprenta in 25 septembrie.

Evenimentul are drept scop premierea personalitatilor sau institutiilor care au avut în cursul anului o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea orasului Cluj-Napoca si a Transilvaniei.

“Am decis sa participam anul acesta si noi la Premiile Media de Excelenta. E un moment in care breasla trebuie sa fie unita si trebuie sa lasam orgoliile la o parte. Ziar de Cluj isi va folosi premiul de excelenta pentru a onora gestul Bancii Transilvania, care anul acesta a sprijinit total finantarea proiectului Policlinica fara plata, acre altfel ar fi sucombat. Este un semn mic de multumire pentru un mare gest de implicare in comunitate”, a declarat patronul Ziar de Cluj, jurnalistul Liviu Alexa.

Gazda va fi Pavel Bartos, evenimentul fiind prezentat de Telekom Romania.

„Premiile Media de Excelenta este un eveniment dedicat acelor oameni frumosi care, prin contributia lor, devin valori de necontestat ale societatii romanesti”, a declarat Diana Preda, reprezentant al agentiei Amprenta.

Adauga comentariu