Ziar de Cluj, partener media neoficial al evenimentului X Party & Networking

Dezvăluirile făcute de mine despre rețeaua de futalăi plătiți care se ocupă cu defrișarea scorburilor babelor din AFA a creat un tremolo imens în rândul păsăretului trecut de prima tinerețe care participă activ la mondenitățile orașului.  

Cele mai multe „fete vesele” se pregăteau să participe pe 26 august la Chios la evenimentul organizat de Florin Bugnar. Un soi de Decebal Cotoc al șușanelelor media, în care tot felul de antreprenoriași cu cravată cumpărată din Piața Mărăști sau doamne în compleuri de nuntă vin să facă networking, adică să bea un pahar și să se prefacă interesați de afacerea altuia.  

Noi v-am arătat însă că evenimentele lui Florin Bugnar sunt terenuri de vânătoare pentru gigoloii orașului. Din păcate și din fericire în același timp, haype-ul creat de articolele mele e așa de mare încât ăia care n-au luat-o peste mufă abia așteaptă să participe mâine la chef ca să audă bârfe, iar ăia care au luat-o peste muzicuță deja nu vor participa fiindcă nu știu în al cui cur să se mai ascundă de rușine.  

Nu ne înțelegeți greșit, evenimentul în sine nu are nimic nociv. Măcar Florin Bugnar încearcă să facă ceva într-un Cluj plin de țărani, plin de ifose și bășini, plin de sfertodocți și nimfomane pedofile.  

Bugnare ar trebui să ne pui și pe noi cu sigla pe afiș ca parteneri neoficiali ai evenimentului, că așa reclamă eficientă și moca n-ai avut niciodată de la înființare încoace.  

P.S: adresăm o rugăminte fierbinte celor care dețin poze, video-uri, conversații cu nimfomanele bătrâne ale Clujului să ni le trimită anonim întru sfânta publicare.  

Fie pe liviu@imagistica.com, fie pe WhatsApp 0720008888. 

Adauga comentariu