Ziar de Cluj îi solicită demisia lui Marcel Bonțidean! Șeful Poliției Locale, reacție sfidătoare în cazul parcului din Mănăștur închis de Protecția Consumatorului

Așa cum Ziar de Cluj relata în exclusivitate în urmă cu câteva ore, comisarii de la Protecția Consumatorului au luat o măsură fără precedent: au închis un parc de joacă din Mănăștur, de pe strada Almașului.

Motivul e incredibil pentru Clujul anului 2019, cel mai sigur și frumos oraș din lume: parcul era plin de seringi, prezervative folosite, gunoaie și sticle sparte. Un adevărat pericol pentru cei mici. Atunci când Protecția Consumatorului pune lacătul, e clar că s-a trecut o limită. 

Am încercat să luăm o părere oficială din partea liderului Poliției Locale Cluj-Napoca, cel direct responsabil de situația iscată. Fără a fi răutăcioși, atâta timp cât parcul e deținut de Primăria Cluj-Napoca, Poliția Locală (aflată în subordinea Primăriei Cluj-Napoca) e direct responsabilă atunci când vine vorba de siguranța populației. 

În condițiile în care martorii din zonă s-au plâns reporterului NCN că parcul devenise un loc de întâlnire între tot felul de personaje dubioase, e greu de crezut că Poliția Locală nu știa ce se întâmplă acolo. Mai ales că, la sosirea echipei NCN, cei doi agenți ai Poliției Locale prezenți la fața locului au fost chemați la bază (cert e că au plecat).

Redăm tentativa de conversație pe care am încercat să o avem cu marele șef Marcel Bonțidean. Tentativă, pentru că am fost repejor trimiși la plimbare. 

Reporter: Buna seara, vă sun în legătura cu acel parc din Mănăștur...
Bonțidean: Nu știu despre ce-i vorba.
Reporter: A fost închis un parc în Mănăștur, pe strada Almașului, de către Protecția Consumatorului. 
Bonțidean: Dacă a fost închis de către ei, ei pot să vă dea detalii, eu nu știu, nu pot să vă dau niciun detaliu.
Reporter: Erați la curent cu situația sau nu, din acea zonă? 
Bonțidean: Nu, dacă ei au fost acolo și au făcut constatări, vă pot da detalii. O zi bună vă doresc. 

Așadar, șeful Poliției Locale nu știe despre ce e vorba și ne trimite la Protecția Consumatorului pentru lămuriri. Sau, cel mai probabil are alergie la Ziar de Cluj și NCN. În ambele situații, la 12.000 RON pe lună (atât cât câștigă domnul Bonțidean) nu putem decât să-i cerem demisia de onoare. 

Adauga comentariu