Zaga Brands cerseste pentru vopselarii de la POLICOLOR articole in presa, spamand cu non-vesti comerciale

Baiatul asta mazgalit de noi in "fotoschiop" se numeste Daniel Olaeru si este noul director de vanzari de la firma Policolor, o firma de vopsele care a reusit in ultimii 10 ani sa stea mai mult pe pierderi, avand profit doar in 2 ani, ca sa nu mai discutam ca nu ii creste cifra de afaceri nici sa stea in cap CEO-ul:

Ne-am permis sa ii mazgalim fataul fiindca si firma Policolor si-a permis sa angajeze o companie de PR de rahat din Bucale, Zaga Brands, cu o cifra de afaceri pe care si o covrigarie din Rahova o face anual, si careia Policolor i-a incredintat "piarul si comunicarea". 

Ca multe alte firme de "piar" din Bucuresti si Zaga Brands si patronii sai, Silvia si Cristian Teodorescu, cred ca presa e ceva ce seamana cu o prostituata si isi permit sa o jigneasca. Astazi, Zaga ne-a spamat la modul cel mai ordinar, insinuand ca ne "comunica" vestea ca Olaeru a ajuns de la o firma de profil la alta. Ba, tarani cocliti cu advertoriale platite in IqAds, OLAERU e NIMENI, nu exista pentru opinia publica, noua sa functie nu e stire, iar voi nu faceti PR, ci sunteti niste papagali care cersiti free media, considerand ca presa locala si nationala e o tarfa la dispozitia voastra.

Si pentru asta luati fee-uri babane in fiecare luna. Degeaba.

Spuneti-le clientilor de la Policolor ca, daca vor sa anunte chestii de genul asta, trebuie sa plateasca RECLAMA si ca voi nu le mai puteti vinde aceste gogosi la nesfarsit. Ca dovada, acest text.

Adauga comentariu