Yep! it’s funlicious, rulota cu bunatati din capatul Parcului Central

O rulota bleumarin cu delicii sanatoase a aparut in aceasta vara in Parcul Central, colt cu strada George Cosbuc. Proprietarul e un tanar absolvent de Drept care a accesat fonduri rezervate SRL-urilor debutante si s-a gandit sa ofere o alternativa la inevitabila mancarea de tip fast-food de la noi.

Rulota Yep! it’s funlicious a debutat la Jazz in the Park, a primit autorizatie de la inceputul lui august si peste alte cateva luni va avea o sora geamana undeva in centru. Dincolo de taraba dotata cu aparate si instrumente pentru prepararea fresh-urilor, a clatitelor sau a sandwich-urilor se afla Darian Ceica, un tanar din Satu Mare care a absolvit Dreptul.

Intre doi clienti, acesta ne-a marturisit ca ideea de a deschide o asemenea afacere i-a venit in iarna acestui an, cand a aflat de facilitatile de care pot beneficia cei care infiinteaza asa-numitele SRL-D-uri.

Inaugurarea rulotei a avut loc la Jazz in the Park, dar activitatea propriu-zisa a inceput din august.

“Neavand experienta in vanzari, a fost destul de complicat, mai ales ca am inceput direct la festival. Am dat piept cu mii de oameni atunci, dar am invatat multe din experienta aceea. Mai tarziu, lucrurile au inceput sa curga normal”, a marturisit tanarul.

Despre meniul pe care il ofera din rulota cu clatite, fresh-uri, sandwich-uri si cafea din Parcul Central, el spune ca a fost ales “in primul rand pentru a promova un stil de viata sanatos”.

“Toata ideea si conceptul in sine a fost gandit pentru promovarea vietii sanatoase, a fi mai aproape de cei care apreciaza sa vada cu ochii lor cum se prepara produsele, in fata lor, nu intr-un local unde fresh-ul ti se aduce de dupa un perete. Aici vezi, pur si simplu, cum se taie fructul, cum se curata. Si clatitele, si sandwich-urile se prepara in fata clientului. Totul este foarte apropiat de el”, a dezvaluit Ceica, precizand ca acesta a fost si motivul pentru care a fost ales locul amplasarii rulotei.

Colegii au privit cu mirare planurile lui Darian.

“Unii erau retincenti la inceput. Cand au vazut ca vreau sa deschid o afacere, mi-au zis ca am terminat o facultate, mi-au spus ca de ce vreau sa lucrez cu oamenii in loc sa continui pe drumul acesta, dar eu m-am gandit ca, pana la urma, este important sa fi multumit cu ceea ce faci. Am pornit afacerea si din dorinta de a le oferi oamenilor un loc vesel, deschis, combinatii inedite de ingrediente care sa-i surprinda si care sa le ofere un strop de bucurie”, a mai spus tanarul.

 Bunatatile pot fi servite zilnic de la ora 10 la 22. Alaturi de Darian, care este asociat unic al afacerii, mai lucreaza la rulota inca trei angajati.

“A mers bine pana acum, am reusit sa asigur salariile, suntem pe drumul cel bun, se sustine singura. Nu pot spune ca e un boom, dar merge, sunt multumit”, a marturisit el.

Desi munca la taraba nu e chiar in domeniul facultatii absolvite, Darian spune ca cele invatate acolo i-au fost de mare folos in demararea afacerii.

“Am dat examenul de barou, dar inca nu l-am promovat. Facultatea nu are cum sa nu te ajute. Iti deschide oportunitati, te ajuta sa tratezi problemele din alta perspectiva. Cunosti oameni si iti schimba mentalitatea. M-a ajutat la infiintarea firmei, am facut si putina contabilitate, am redactat cateva contracte, chiar mi-a folosit ce am invatat in acei ani”, a punctat el.

Vin sa cumpere bunatati oamenii care vin cu copiii in parc, pustanii de la liceul din apropiere, dar si clujenii care isi fac plimbarea in zona.  

Planurile lui de viitor vizeaza inca o rulota, cu banii pe care ii primeste in cadrul contractului.

“Pana acum am platit totul din banii proprii, voi folosi banii din contractul de SRL-D, probabil prin aprilie”, a explicat acesta.

Rulota geamana va avea acelasi tip de meniu si servire.

“Am transpus in aceasta afacere tot ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o astfel de locatie – combinatii inedite de ingrediente, apropiere fata de client si personalizarea serviciilor”, a incheiat Darian Ceica. 

Adauga comentariu