WOW Bizz aruncă o ipoteză explozivă: Alex Bodi ar fi fost ”turnat” la DIICOT de proxeneții de la Dej

O ipoteză explozivă despre arestarea lui Alex Bodi a fost lansată de Victor B, alias Victor Underground Security, un personaj cunoscut în Dej, proprietar al unui club de MMA și fost luptător în Legiunea Străină.

Victor susține că Bodi ar fi fost ”turnat” de membrii unei rețele de proxeneți din Dej, destructurată de DIICOT în urmă cu câteva luni.

”Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul... Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic... Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere... în interior și-a customizat mașina...”, a povestit Victor într-un live făcut pe contul lui de Youtube, potrivit wowbiz.ro.

Victor susține că unii dintre membrii grupării de la Dej i-ar fi indicat pe Alex Bodi și Adrian Tâmplaru drept proxeneți internaționali, pentru a scăpa ei cu o pedeapsă mai ușoară.

”Astă vară au fost arestați toți printr-o misiune specială făcută de DIICOT (...). Au fost arestați astă vară, și au fost eliberați să se judece în libertatea. Unul dintre ei a fost arestat iar, acum vreo trei săptămâni pentru că a vrut să mituiască procurorul. A vrut să-i dea 15.000 euro... Ei s-au ”legat între ei”, fiecare a făcut declarații unul despre altul, a făcut declarații despre ”cutărescu” de la București, de ăla de la Sibiu... i-a legat. Că de-asta i-a legat pe ăștia, acum de la București, din cauza declarațiilor pe care le-au făcut ăștia de la mine din oraș. (...)”, a mai povestit Victor, care acum lucrează ca gardă de corp în Bruxelles.

Victor Underground spune că a făcut publice informațiile de mai sus pentru că nu se teme de forța interlopilor din orașul lui, care acum sunt acuzați de proxenetism. El a dezvăluit că aceștia au încercat să-l sperie, dar că i-a pus la punct.

”Sifoanele astea, eu le-am alergat prin oraș, cu mine erau terorizați, nu aveau loc de a comenta ceva, erau cuminți. Eu am intrat peste ei în bar, tot orașul știe. Aveau barul lor, m-am dus peste ei acolo, ”deschide că îți sparg ușa”... Stăteau toți închiși, terorizați... Pe unul dintre ei l-am scos afară, l-am bătut... ”Bă, ce faci, că aducem lume grea de la Cluj, să te bată...”. Să-mi s... p..., mă! Voi sunteți băieți? Ei erau băieți numai cu femeile pe care le constrângeau, să producă pentru ele, le amenințau...”, a mai spus acesta.

Alex Bodi a negat, cu câteva luni în urmă, că ar avea legături cu gruparea din Dej, cu excepția faptului că i-a vândut o limuzină Rolls Royce unuia din membrii acesteia, poreclit Sharpele.  

”Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a povestit Alex Bodi pentru Cancan, în urmă cu câteva luni.

Adauga comentariu