Weekend plin de distracție la Festivalul Elementum. Prima ediție, un succes garantat

Weekend plin pentru picii care participă weekendul acesta la Elementum. Asta pentru că nu doar oamenii mari merg la festival, ci și copiii. De la zumba, la laser tag, teatru de păpuși sau zbor cu parapanta, cei mici le-au încercat pe toate la Elementum, festivalul dedicat familiei, aflat la prima ediție.

Acesta reunește cele patru elemente primordiale, fără de care nu putem trăi: apa, aerul, focul și pământul. Bonus, prima ediție a venit cu un element în plus, anima, cel care face energia din noi să vibreze.


În prima zi, zeci de copii s-au distrat, au participat la ateliere de creație și știință, au gătit, au citit povești și au învățat cum se confecționează un zmeu.
Festivalul este dedicat în totalitate familiei. Aici, copiii și părinții deopotrivă, petrec timp împreună și se regăsesc în natură. Așa se face că Elementum este o combinație perfectă între relaxarea prin bălăceală și adrenalina pe care o simți când sari cu parașuta.


Festivalul are loc în perioada 21-23 iunie, în Luncani, județul Cluj. Se întinde pe o suprafață de 20 de hectare care include un camping, două parcări, zonă de pescuit și două zone dedicate festivalului, cu food-court, bar, zonă de ateliere, scenă și zonă destinată sporturilor.


Sâmbătă, cei mici și cei mari s-au delectat cu trupa Țapinarii, în timp ce duminică vor concerta Dj Project și Giulia. Tot sâmbătă, cei mici au participat la un concurs de mâncat iar seara au avut parte de un movie night. Festivalul se va încheia duminică seară cu un Retro Party de zile mari.

Adauga comentariu