Weekend dedicat copiilor la Iulius Parc

In acest sfarsit de saptamana, copiii sunt invitati in Iulius Parc, sa se bucure de putinele zile de vacanta care au mai ramas. Cei mici pot aprofunda arta spectacolului dramaturgic si vor avea posibilitatea  sa confectioneze papusi.

Sambata, de la ora 17.00, in Iulius Parc se va desfasura Atelierul de Actorie. Cei mici vor deslusi mici secrete din arta spectacolului dramaturgic, sub indrumarea actritei Raluca Mara. Sunt asteptati sa participe toti copiii cu varsta de peste cinci ani, care isi doresc sa aprofundeze talentul lor artistic.
 
Duminica, de la aceeasi ora, este randul celor cu indemanare sa isi dezvolte cunostintele si abilitatile, la Atelierul de Confectionare Papusi. Alaturi de regizoarea de teatru de papusi Delia Gavlitchi, cei mici vor invata cum sa creeze personaje din ciorapi. Cei mici vor da viata unor papusi socks, viu colorate si foarte amuzante.

De asemenea, Totto ii asteapta pe cei mici intr-o aventura pe corabia sa ancorata in Kids Land. Sase vizite in lumea de poveste a indragitului personaj, cu peripetii si multa distractie, inseamna tot atatea stampile pe carnetul de pirat. Curajosii care au colectat cele sase dovezi ale calatoriei lor vor primi titlul de capitan al corabiei si vor beneficia de o zi gratuita de veselie la Totto Space din Kids Land.
 
Jos Palaria! pentru Mini Reactor, organizatorul acestor evenimente dedicate celor mici.

 

Adauga comentariu