Webfactor, firma de hosting a clujeanului Horia Vasiliu, a pus in cap mii de site-uri, printre care si bloguri importante. Vasiliu e dator vandut firmei TCI: peste 25 000 de euro datorii la facturile de curent. Reputatia Webfactor, distrusa pe Internet

E greu de tot cand scrie pe Facebook dume: toti sunt prosti, nimeni nu stie internetul mai bine ca el, el a inventat sistemul binar. Se numeste Horia Vasiliu, patronul Webfactor, firma de hosting din Cluj, si azi si-a luat-o in freza de la tot internetul, mai ales de la lumea buna din social media.

De ce? Fiindca toate site-urile hostate pe Webfactor sunt picate de peste 27 de ore, sute de clienti sunt disperati ca nu isi pot folosi emailurile, iar marele Horia Vasiliu nu a dat nicio explicatie oficiala despre cele intamplate. V-o da Ziar de Cluj: Vasiliu e in incapacitate de plata, e mort cu banii, nu a platit facturile la curent acolo unde statea in chirie cu serverele si a fost putin aruncat afara. 

Domnul Horia Vasiliu a dat o lovitura de imagine in momentul in care a propus celor mai importanti bloggeri din Romania sa le dea hosting gratis, la schimb cu beneficiile de imagine rezultate din aceasta asociere. Incetul cu incetul, multi bloggeri importanti si-au dat seama ca serviciile Webfactor sunt foarte slabe si au ales sa se mute, nu fara scandal, fiindca domnul Vasiliu e orgolios nevoie mare, chiar daca miroase in jurul sau a lipsa de profesionalism (unui blogger i-a sters siteul).

Altii, bloggeri populari in Romania, precum Cabral, Ovidiu Eftimie, Nebuloasa, Gaben, TvDece, Alex Mihaileanu, au ramas din comoditate, si nu pentru mocangeala, iar azi regreta profund. Nu tot ce e moca... stiti vorba. Caci de mai bine de 27 de ore siteurile lor sunt jos, nu au nicio idee cand isi vor reveni sau daca vor mai putea recupera continutul lor, ba unora le-au fost afectate afacerile.

In tot acest timp, Vasiliu cel cocos, care ii ia pe toti la tranteala pe net, e mucles. Si are si motive sa se ascunda. In ciuda pozelor cu nu stiu ce barca, de parca ar fi yacht, si a unor mentiuni de branduri auto, gen "mercul meu" sau "300-le meu", nea Vasiliu e pe sponci cu cascavalul. Dator ca Banca Religiilor.

Din aceste documente, reiese clar de ce Vasiliu nu are sonor la aceasta ora. Fiindca trebuie sa plateasca firmei clujene TCI Contractor General circa 25 000 de euro pentru ca nu a platit facturile de curent electric in ultimele 10 luni.

Culmea, asa cum am discutat cu cei de la TCI, tot Vasiliu a avut tupeul sa ii ameninte pe cei ce l-au gazduit atata pe neve, ii stiti doar stilul jegos.

"Insa nu am mai rezistat, am avut, cred eu, destula intelegere. Asa ca i-am taiat curentul", spune domnul Oltean, patronul TCI, care a si depus in aprilie la instanta cerere de incuviintare silita, un pas premergator pentru insolventa.

 

Dar cel mai rau ii enerveaza pe cei pe care i-am consultat si care ii sunt clienti tupeul de a nu da nicio declaratie, nicio informatie, gest pe care toti il asociaza cu lipsa de profesionalism.

Apropo de profesionalism, astazi, Vasiliu si-a incarcat serverele de la TCI si si le-a dus acasa. Asa-i ca aveti incredere intr-o firma de hosting cu servere asezate mumos acasa la patron?

Comentarii

Un multumit, desigur

08.05.2018 21:01

Multumiri si felicitari la 0722518600E numarul de pe mfinante.ro

Adauga comentariu