We are rocking the city, la concurenta cu Campionatul Mondial de Fotbal in Piata Unirii

Primul festival de rock din Cluj-Napoca nu a avut mare trecere printre clujeni. Aproximativ 4.500 de oameni au participat ieri in prima zi a festivalului desfasurat  in Piata Unirii. Majoritatea tineri, au preferat sa isi cumpere bere de la magazinele alimentare decat de la standurile special amenajate. Sonorizarea festivalului a fost una decenta, iar atmosfera buna pentru prima zi avand in vedere ca majoritatea formatiilor nu sunt atat de cunoscute.

In schimb zona special amenajata pentru vizionarea meciurilor de la Campionatul Mondial a avut mare succes. Impatimitii fotbalului au putut urmari meciul Brazilia Chile in acorduri rock.

Cap de afis pentru  prima zi a festivalului “We are rocking the city” au fost formatiile Vespera, Masterpiece si Trooper care au incalzit atmosfera rece a serii. Parinti iesiti la plimbare cu copii in centrul orasului, bunici si nepoti, absolventi de liceu si studenti s-au bucurat de muzica rock oferita de ceea ce se doreste a fi un festival amploare inca de la prima editie.

Amatorii de senzatii tari au putut incerca luptele de sumo, imbracati in echipament special.

In aceasta seara vor concerta pe scena amplasata in Piata Unirii formatiile Grimus, Luna Amara, Altar si Alternosfera, iar luni seara Billy Idol, mutat de pe Cluj Arena in Piata Unirii, ii va incanta pe cei peste 8000 de posesori de bilete.

Adauga comentariu