WC public de LUX în Huedin – Primăria a plătit 120.000 euro

Luxul pare a fi o normalitate pentru Primăria Huedin: 120.000 euro pentru un WC public în condițiile în care localitatea nu este racordată la gaz și locurile de muncă, bine plătite, lipsesc cu desăvârșire.

Situația a fost sesizată de conducerea PSD Cluj, care consideră că acesta este un preț demn de Cartea Recordurilor.

„Oricât am analiza costurile, din orice unghi am privi speța, 120.000 euro pentru un WC public este de Cartea Recordurilor, în condițiile în care dotările sunt obișnuite. În Huedin nu este gaz, în Huedin nu avem un parc industrial, unele străzi arată ca după război, locurile de muncă bine plătite lipsesc, pe scurt o administrație corigentă dar generoasă în risipa banilor publici: Să premiezi un WC public investind 120.000 euro este cel puțin strigător la cer, însă să mai și explici, ulterior, presei `N-aveţi voi aşa ceva la Cluj-Napoca`, este de-a dreptul halucinant!” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Prin urmare, explicații și scuze publice din partea primarului și consilierilor locali care au fost de acord cu această risipă, indiferent de partid, sunt bine-venite:

„Sunt convins că de bărbăția unei demisii, din partea primarului, nici nu poate fi vorba, însă niște scuze publice sunt absolut necesare!”, a mai declarat deputatul Horia Nasra.

Adauga comentariu