“Vuvuzel” si “Patrunjel”, cuplul anului la Balul Operei Cluj

Surpriza placuta la editia a XIX-a a Balului Operei din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost scena pe care s-a afisat cel mai proaspat cuplu din viata mondena din Cluj-Napoca. Este vorba despre frumoasa Alexandra Voica, PR al evenimentului cultural-artistic si cel mai bogat clujean, conform Top 300 Capital, milionarul Stefan Vuza.

Eleganti si subtil asortati, cei doi au fost de nedespartit pe tot parcursul primei seri de Bal. Atenta la noul partener de viata, Alexandra l-a insotit cu privirea pe Vuza avand grija sa nu-i lipseasca nimic. Mereu atenta la nevoile iubitului, frumoasa blonda a fost aproape de Stefan Vuza si a vegheat fiecare miscare a milionarului clujean, partial recuperat dupa operatia suferita la picior. Stefan Vuza si-a facut aparitia sprijinindu-se pe un cadru metalic, semn ca se afla inca in perioada de recuperare.

Vuza a participat la Balul Operei la scurt timp dupa ce a trecut printr-o perioada mai putin favorabila din punct de vedere sentimental. Omul de afaceri din Cluj-Napoca si-a depus, de curand, actele de divort, insa se pare ca acum si-a gasit jumatatea.

„Si-au pus aceleasi status-uri pe Facebook. „In a relationship”, in 8 februarie. Nu l-am mai vazut pe Stefan atat de fericit de foarte multa vreme, judecand dupa verighetele asortate pe care le poarta pe mana dreapta fiecare. Sunt ferm convinsa ca s-au logodit”, a relatat o sursa apropiata cuplului.

Zambitor si galant, Vuza n-a scapat-o din ochi pe fosta manechina de la Transilvania Fashion. Inalta si trasa prin inel, Alexandra Voica s-a aplecat precum o salcie la urechea milionarului de fiecare data cand impozantul om de afaceri a avut nevoie de sprijin. Frumoasa blonda si-a confirmat sentimentele si a dezvaluit, in 8 februarie, pe o retea de socializare, ca este intr-o relatie. Se pare ca la Cluj-Napoca bat clopotele de nunta.

Alexandra Voica, poreclita de tabloide „Patrunjel”

Alexandra Voica a fost o buna bucata de vreme manechin principal al agentiei clujene de modeling. Fostului top-model de la Transilvania Fashion i-au fost recunoscute meritele de catre patronul agentiei, Matei Miko, iar Alexandra Voica a devenit, in timp, responsabila cu imaginea Balului Operei.

Tanara a primit porecla ”Patrunjel”, probabil pentru ca e fragila, frageda si subtirica exact ca un fir de patrunjel, dupa cum scrie CanCan. Ea nu sfiit chiar sa se autoironizeze pe propria pagina de Facebook, punand o poza cu un fir de patrunjel, insotita de un comentariu sugestiv:

„Daca nici asa nu ma recunoaste lumea, atunci...”

In vara anului trecut, Alexandra si-a reconfirmat intrarea in inalta societate a VIP-urilor si a luat masa, la Bucuresti, cu Irinel Columbeanu si cu Muhamad Murad, om de afaceri libanez si presedintele federatiilor patronale din turism. In presa tabloida s-a speculat ca ar fi fost implicata intr-o relatie foarte serioasa de iubire cu "celebrul om de afaceri Columbeanu", a carui fosta sotie, Monica Columbeanu i-a fost prezentata tot de Matei Miko, care le-a devenit chiar nas.

Presa mondena a speculat, atunci, ca „Patrunjel” ar fi candidat pentru postul de viitoare doamna Columbeanu, tinand cont atat de flirturile, cat si de vechea poveste dintre cei doi. In 2009, in timp ce era casatorit cu Monica, Columbeanu a fost surprins de paparazzi delectandu-se cu bustul incantatoarei Alexandra.

Intre timp, tatonarile dintre Iri si Alexandra au fost naruite, pentru ca in viata milionarului de la Izvorani a aparut alta Alexandra, Alexandra Hodis, recomandata tot de Transilvania Fashion, iar „Patrunjel” a fost cucerita de milionarul de la poalele Feleacului, Stefan Vuza.

Cine este Stefan Vuza, poreclit „Vuvuzel” de angajati

Stefan Vuza este cel mai bogat om de afaceri din Cluj-Napoca, fiind clasat de Top 300 Capital pe pozitia 67, in 2013. Vuza este posesorul unei averi de peste 65 de milioane de euro.

Inteligent si foarte bun manager, Vuza a avut insa o viata persoanala plina de suisuri si coborasuri. Angajatii il idolatrizeaza si, pentru energia de care da dovada mai mereu, l-au poreclit „Vuvuzel”. In ciuda faptului ca in ultima vreme a avut cateva neplaceri in business, culminand cu intrarea in insolventa a Somes Dej, Stefan Vuza este un candidat serios la preluarea Oltchim, pentru care sustine ca poate accesa o finanatare de peste 200 de milioane de euro ca sa repuna combinatul pe picioare. 

Comentarii

jay

24.02.2014 22:29

Nu puteati sa il stergeti pe Uioreanu din fundal? Distruge curcubeul de sentimente.... :)

sight

07.04.2014 18:34

un foarte bun manager...angajatii il idolatrizeaza??? pe astea de unde le-ai scos, pentru ca de fapt realitatea e fix pe dos. este un manager de 2 bani, iar angajatii il detesta, sincer (si au si de ce). mai documenteaza-te stimata ziarista cand scrii articole. sau poate ca asta ti-a fost dictat de vuza in persoana, ca asa procedeaza el de obicei

alex

09.12.2014 01:51

bai dar limbisti mai sunteti...

Adauga comentariu