VOUCHER valoric de 500 de euro pentru primul clujean care cumpara o masina de la Leasing Automobile, cel mai mare showroom de masini rulate deschis sambata la Cluj! Avem si un pont pentru tine!

 

De astazi, Clujul are cel mai mare showroom de auto rulate din regiune, marca LeasingAutomobile.ro. Este un brand ce si-a castigat in ultimii 3 ani o notorietate incredibila in Romania prin faptul ca vinde masini rulate de cea mai buna calitate, la preturi foarte bune si nu mai "batrane" de 4 ani.

Ai optiuni variate, de la marci premium precum Jaguar, Porsche, Land Rover, Mercedes, Audi sau BMW si Lexus, pana la marci pentru toate buzunarele precum Toyota, Renault, Skoda si VW.

"Am ales Clujul pentru ca e un oras puternic si bine dezvoltat financiar, dar si magnetul pentru restul regiunii. Ne adresam tuturor celor care cauta masini de calitate, fara samsari dubiosi, masini cu doar pana la 4 ani vechime si pentru care oferim un traseu de beneficii unice in tara.

La predarea maşinii cloientului i se face inspecţia vizuala si tehnica, se face revizia, se schimba uleiul, filtrele şi se elibereaza un certificat de buna funcţionare. Oferim tot suportul nostru post vanzare. Cel mai important e ca toţi clienţii să ştie clar că după ce au plecat de la noi, în orice moment li se răspunde la telefon, li se dă un sfat, le rezolvăm problemele de garanţie”, spune fondatorul companiei, Gigi Bracaci.

Showroom-ul din Cluj Napoca se afla pe strada Traian Vuia numarul 182 A.

Leasing Automobile Cluj este cel de-al treilea showroom, după cel de la Galaţi şi Arad, urmând să fie deschis unul şi la Bucureşti.

În cei 3 ani de activitate, compania a livrat peste 400 de autovehicule în aceasta zonă a ţării, motiv pentru care a ales să deschidă un punct de lucru în capitala Transilvaniei.


Cadou EXCLUSIV de la Ziar de Cluj: 500 de euro pentru primul clujean care ne suna ca e in drum sa cumpere o masina de la Leasing Automobile!

 

Si fiindca a fi cititor Ziar de Cluj are nu numai beneficii sufletesti, va oferim o oportunitate rara, aceea de a beneficia de un voucher valoric de 500 de euro valabil pentru achizitia unui autovehicul de la Leasing Automobile!

Intrati pe www.leasingautomobile.ro sau vizitati showroom-ul de pe strada Traian Vuia numarul 182 A si, atunci cand v-ati hotarat pentru achizitia unei masini, dati-ne un SMS la 0720 00 88 88 si veti beneficia de 500 de euro reducere la masina aleasa.

Oferta Ziar de Cluj este valabila pana la data de 1.07.2018, iar voucherul nu poate fi preschimnbat in bani sau cumulat cu alte vouchere.

Bafta!

PS: Ne permitem sa va facem o sugestie, o masina fiabila si foarte aratoasa, la un pret incredibil:

 

Adauga comentariu