Vladuta Lupau a trecut de la Adi milionarul la Adi Rus. Baiatul lui Toma Rus. De data aceasta, e cu iubire.

El e burlacel si dintr-o familie buna a Clujului, ea e o cantareata de muzica populara tot mai faimoasa, in ciuda tineretii.

Adi Rus, baiatul lui Toma Rus, fost sef al BCCOCluj şi fost secretar de stat în Ministerul de Interne, s-a combinat cu una dintre cele mai faimoase bunaciuni din industria artistica: Vladuta Lupau. E dragoste mare si se pare ca e si serioasa!

Pe contul de Instagram al lui Adi Rus, a aparut "pe fata" o poza graitoare cu cei doi. 

Dupa ce l-a purtat ani in sir cu zaharelul pe Adrian Muresan, beizadeaua milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din judet, care a rasfatat-o in masini luxoase si excrusii din cele mai exotice, ba inca l-a amagit atat de tare ca abia de isi punea cate o poza o data pe secol cu el si numai in pozitii "neutre", Vladuta cea rauta si-a dat seama in sfarsit ca banii nu aduc totdeauna fericirea, ci ca dragostea, cel putin pentru o vreme, e mai importanta.

Fostul Adi e putred de bogat si se spargea numai in figurine auto.

Actualul Adi nu are milioane, dar are ce ii trebuie ca sa o tina pe Vladuta linistita.

 

Jos Palaria pentru Vladuta Lupau si pentru curajul ei de a-si asuma aceasta relatie! 

Comentarii

ioan otel colonelul

23.01.2018 08:27

koorva nu o imbeti cu apa rece niciodată!

Secret Santa

23.01.2018 11:38

Este chiar asa de apreciat aceasta ‘talentata’??? In contextul scris este o profitoare. Fericire maxima, dar de data aceasta cu gust de ’cascaval’ din magazinul de lactate. Si putina modestie nu strica, sunt talente mai mari decat domnisoara si nu asa mediatizate! 

milionaru’

28.01.2018 12:09
Donsoara vrea barbati cu potențial, nu băieței întreținuți de tata. Lasati o mai usor ca ii speriați fanele lu’ Adita. 

emil toma

06.06.2018 23:52

o femeie de 2lei,ca valoare si rest 25bani.cati o fi inselat?vai tie....ai cununat si botezat famili bune si copii frumosi si cand colo tu ,esti o ,,hahalera''schimbi barbati cum i-ti schimbi lenjeria intima,i-mi pare nespus de rau ca m-am inselat .te credeam o fata cuminte si la ,,locul''ei. 

Florin Florin

07.08.2018 00:44

Mai libidinos gras si imputit ce esti tu... ma refer la persoana care a editat acest articol!
Nu am treaba cu evenimentul ce s-a intamplat si de ce.
Dar sa clarificam si ca tu nu-l suporti pe "Adi" de la punctual. Ai si un proces pe rol pt acuzatii si aberatii in potriva lui. Asa ca incearca di tu sa scrii articolul asta din punct neutru. Pe toate site-urile e articolul la fel. La tine ca de obicei cu invidie si cu vorbe suplimentare. Sa sti ca de asta arati asa pt ca asa iti este si caracterul!

Adauga comentariu