VLADIMIR PUTIN a ordonat distrugerea imaginii sorosistilor! A inceput cu GOTIU, senatorul USR Cluj! Se intampla ACUM!

Rusia are motive serioase de ingrijorare. Parlamentul a fost cucerit numai de tineri capabili, mai ales provenind din organizatia clujeana a USR: Mihai Gotiu si Adrian Dohotaru. Iar Rusia a retaliat in cel mai perfid mod cu putinta: prin anihilarea imaginii de sorosist a senatorului Mihai Gotiu pe care oameni specializati in psihotronica l-au atacat psihotronic adormindu-l in momente cheie ale evolutiei sale. In imaginea alaturata, bietul Gotiu sufera un atac narcoleptic major exact la Rosia Montana unde din activ civic a devenit putin pasiv, relaxandu-se pe scarile unui cerdac, atacul survenind in urma unei berule in care spionii i-au strecurat niste dipiridamol.

Dar Vladimir Putin nu s-a oprit aici. A concatenat mai multi sateliti spirituali rusesti si l-a bombardat pe Gotiu cu extorsiuni fix in timpul sedintelor de la Senat, adormindu-l in dauna destinului nostru ca popor. Nu, Gotiu nu este alcoolist si nici jemanfishist, este doar victima spionajului energetic rusesc si credem ca CSAT trebuie sa supuna de indata analizei sale aceasta situatie grava.

Mai ales ca ieri, potrivit unor surse bine informate, Klaus Iohannis a lipsit cateva ore de la Cotroceni, fiind plecat la o intabulare, moment in care locul i-a fost luat de senatorul Mihai Gotiu, care, din calitatea sa enorma de vicepresedinte al Senatului, a devenit in acest rastimp Presedintele Romaniei.

Se pare ca exact in aceste momente a sunat doamna Angela Merkel.

 

- Alo, guten tag! Cu Klaus as vrea, sunt cancelarul Merkel!

- Sa traiti, saru'mana, doamna Angela, domnul Presedinte a iesit iar la intabulat de case!

- Pai, avem o problema de politica externa de exetrma urgenta! Cine il inlocuieste?

- Domnul Mihai Gotiu, vicele Senatului!

- Da-mi-l pe el la telefon atunci!

- Ma scuzati, nu se poate! A adormit. Si a lasat vorba sa nu fie trezit, nici daca suna nevasta lui Donald Trump... Va rog sa reveniti, doamna Angela, peste cateva ore!

Comentarii

Brain

17.02.2017 16:19

Recomand angajarea babei Vanga pe post de consilier a USR in probleme de securitate psihotronica si tehnologii spatiale aferente. 

Adauga comentariu